Vilket är.........

......viktigast idag i Sverige.
Att den personliga integriteten är skyddad eller att vi får ha kameror som kan få fast kriminella.
Det får inte monteras kameor som kan få fast de som skår sönder skolor eller gör inbrott -för att deras integritet eler vår kan kränkas.
Montera kameror på perronger parkeringar gator o torg -så det går att stoppa de som utför illdåd.
nä inte i mes landet Sverige -där vi ska prata med de som misshandklar o våldtar kvinnor o förklara för dem att de gör fel. Mot att låsa in dem länge eller utvisa dem.
Det har spårat ur med skyddandet idag.
Förutom då dt är våödtäkter där vissa tycker det ska räcka med kvinnans ord för att fälla en våldtäktsman.
Hur svårt o snet skulle det inte bli?
OM man träffar någon o går hela vägen -ska då mannen gå o fasa för att hon inte anmäler en för att tjäna sig en hacka -o mkt bättre betalt än vad horina fick, då de inte får finnas idag.....
Klä er sexigt erbjud en man sex -gratis, lagligt, anmäl honom dagen efter för våldtäkt då hon har hans DNA o sig.....
 
Men de tror väl inte att kvinnor gör sånt -för de ljuger aldrig..........inte ens i kyrkan inför Gud ;)
Nämen allvarligt så finns chansen så kommer nån att ta den. För får de inte en bra slant så skiter de i att nån får vara inlåst ett tag -det rör knappast egoister idag.
Jag tror iaf att det då kan bli väldigt komplicerat o vinklat -men i den naiva inställninge idag så menar de väl att dt inte kan hända.....
 
Vi måste nog börja på att inse hur det är i världen utanför vårt eget land iaf.

Tro mig, jag försöker............

..........verkligen ge mina barn vad de behöver o litet till.
Nu växer de o vill ha mer egentid -vilket är naturligt -men då jag förstår det inte är bra o jag inget får/kan göra uppträder en känsla av vanmakt. Det är inget aktuellt just nu så, utan det bara uppstår ibland.
Jag gör även insikter om mina fel o brister med -att jag pratar för mkt ;) men Det är ingen nyhet ;)
Jag inser åxå saker jag kan göra-förändra-förbättra med.
Jag söker verkligen att mina barn ska få det så pass bra jag kan ge dem -för de har inte haft det lätt så....
Nu är det rätt lugnt men det har varit många turer genom åren, jag tror inte att någon mår bra att få uppleva sånt. Att två personer som står dem närmast bråkar om skitsaker.
Jag har mina funderingar på hur de har det just nu så -det är bättre än att ällta gammal skit -även om det ligger i bakhuvet som en orsak.
Nu ska jag iaf ändra kurs i en del saker för mina arvingar till mina lån ;)
För jag inser att nått måste göras o de gör inte för mkt åt det.
Nu har även jag mina begränsningar på lust o pengar-men att göra så gott jag kan det kan jag.
Det kan Alla.
Oavett vilket så har jag bestämt mig :)
 
Annars så är det mkt annat strul som skall göras klart -årsmöterna är över nu. Jag är ju hjälp revisor i två föreningar o jag tycker det går bra. Så svårt är det inte -bara man tar det lugnt o bit för bit logiskt så....
Nu har de olika sätt att jobba på ioförsig, men jag vet ju vad en revisor har för uppgift, o i den ena föreningen anser jag att de gör fel -men men..........det är inte min uppgift att rätta till så det görs rätt...de har ju 'alltid gjort så'.... :)
Nu har jag förberettt min egen firmas papper med o gruvar mig 'litet' för att göra allt klar för deklaration......
Längtar tills det är klart.
 
Sen är det att meka Hojj inför säsongen........har -som vanligt- förhoppningar att det blir mer än i fjol iaf.
Att det i klubben känns bra, men det känns finnas goda möjligheter -då de är som vanligt folk............nästan :)
Det ordnar sig :)
 
Nä nu är Dagen över.

Rock konserten som........

......jag o Holger for på var jävligt bra. Det var två förband, Chevelle samt Disturbed innan Avenge Sevenfold klev in. Sevenfolds musik är på en högre nivå än vad många där ville eller kundeförstå. då dt är fest o komsert vill många bra sjunga med o ojja i takt typ, o såna låtar hade de. De varvade ojj låtar med de musikaliskt mkt bättre.
Som extra numret där de hade som en medley av olika solon, att varje musiker före det hade varsin tid att få 'spela ut' fritt :) Då man märker hur de ligger till nivåmässit med sintt intrument.
Sen vilka guda begåvade sångare de har de i både Disturbed o Sevenfold........
 
Men jag ville vår Resa skulle bli mer vår resa så åxå.
Dag ett så hade jag tänkt åka ner på morgonen o taxa in på em. Men då vädrts makter stökade till det för sörlänningarna som inte kan köra då det är 5 cm med snö så fick jag tänka om.
Vi for inlandet istället o dan före, tackvare att jag har en kusin -Jens- som kunde ta emot oss som nattgäster.
Så Dagen då konserten var kunde vi ta det lugnt o glida iväg mitt på dan sen vi sovit ut o med ro köra in o taxa in på rummet.
Rummet ja...........jag trodde det var två sängar på 140 som fanns nu var det ett dubbelrum med säng på 140. Dvs i Stockholm är det EN säng på 140.............inte två rum med varsin säng på 140.....men det gick sova iaf -rätt trötta o det var bara en natt så.......
 
Sen denna j-a stad med sin egen logik på vägar för trafiken. Nu har jag en TomTom där jag är tvungen köra som de säger.........men då den inte är uppdaterad den senaste månaden så är det vägar/avfarter som är stängda nu o min Tom tror de är öppna...........men efter 20 varv så kom vi ut o tog oss hem....
Jag tyckte det blev en bra resa för oss -även om Holger nog lessnade åp att jag pratar så mkt...........men det är ett annat kapitel ;)
Han var iaf nöjd med den present han fick o jag var nöjd det att han tyckte det var bra -alltihop........
 
Towa skall iväg på sin konsert på Shawn Mendez i maj -men den har jag valt att inte följa med på.
Av olika anledningar, den största är att det är Towa o hennes vän som ska dit med vännens mor o de ska gå o shoppa med då de ändå är ner till stora staden :)
Jag skulle bara innebära en broms för dem så..........o kan då inte tillföra deras resa något. Utan mamman tar med sig en vänninna istället -mkt bättre :)
Även om jag får ont i magen av att Towa nog kan känna jag väljer bort hennes resa o artist -vilket jag inte gör, utan avstår fär att de ska ha det bättre ;)

Så har ljuset börjat.......

......bli längre om dagarna.
Så får jag såna där 'spel' -igen........jag blir inte arg eller helt off, utan svårt att fokusera på det jag gör bara :)
Jag förstår inte vad eller varför, får en dag då jag sovit dåligt så sitter det i ett partre dar sen. Jag känner spelet finns även om det inte blommar ut...........
Eller spel o spel, det är som att kliva in i en dröm. Då jag könner jag är sådär så undviker jag göra saker. träna t.ex ;) eller att jobba. Det brukar vara en två dar sen vet jag hur jag kan få det att minska, att få bort det helt är svårt. Jag kan lixom bara dämpa, för jag har märkt det hänger ihop med sömn -mer sömn mindre spel.
Sen tar det ett tag att vända det hela, som att det sitter i ett tag efteråt -lite bakis känsla typ.........fast jag spyr inte då det är spel iaf ;)
Det jag åxå har upptäckt att det är då det blir ljusare o mer stresshormoner sätts igång via vårt 'ljusrelä' i ögat. Det reläet som ger om mer stress hormoner, det har säkert nån koppling jag inte förstår -jag märker bara hur det påverkar mig IRL..........
Men sömn o vila är bra. Så jag tar insomnings tabletter då jag känner jag har nära till spel ;) Jag har svårt o sova -det vet jag åxå. Jag känner mig lite obekväm i mitt Liv. Hur jag märkt hur vissa säger/gör saker för att förlöjliga ellr trycka ner mig.....vilket jag inte förstår varför heller. 
Utan har lärt mig att stänga det ute för de må ha större problem än mig då de måste ge sig på någon annan för att försöka må bättre själv. Eller vad det nu kan bero på..........jag undviker dessa bara -så gott det nu går.
Vill inte o behöver inte ta den 'fajten' helt enkelt.
Det är bättre gå därifrån så får de tro de är vinnare.
 
Sen är det intressant då folk berättar för mig vad jag tycker o hur jag är. Hur jag är väl en sak -men vad jag tycker, värderar o vill......lämna det till mig :)
 
Annnars så har jag alltfärre saker jag känner mig motiverad att hålla på med -det faller bort eftersom .....tråkigt nog. För ju färre saker jag gör ju tråkigare blir det -Livet :)
Jag vill hjälpa mina barn med deras läxor -får inte. Jag vill vi gör saker som aktiverar oss mer än idag -får inte.
Får o får, de vägrar bara..........så har det blivit idagens samhälle att vara förälder.
Ska jag tvinga mina barn att göra läxor så de får bättre betyg......eller får jag det idag. Som Kvinna, för då är det bra, som man? nä då handlar det om att tvinga o förtrycka barnet.
Det känns tråkigt att det är så skilda förutsättningar.
Jag vet att en del saker är ok OM rätt förälder har initiativet.
Tråkit men sant. Vad det sen beror på är olika från olika fall.
 
Ni kan tro jag är lessen i hjärtat då jag haft mina visioner om de tillgångar o möjligheter jag har, som jag inte tagit tillvara på. Velat men inte haft råd tid eller lust.
Tid o pengar det begriper alla hur o vad typ. Men lusten kommer lixom innifrån, o mår man inte bra så finns den lixom inte.......lusten. Oavsett vad det nu är, meka eller att bygga.......
Jag har gjort ett Val i mitt Liv o det var att bosätta mig här, tack vare alla möjligheter som jag ser finns.
Av olika anledningar så har jag inte kunnat få det som jag önskat för mina närmaste o käraste -barnen.
Jag har försökt tråckla ihop min tid o pengar, för i det fallet har jag haft lust att göra nått :)
Men.........jag är inte nöjd, inte nöjd alls........jag hade andra visioner än att hamna i denna situation som jag nu är i.
Hur jag velat göra mer saker än som det vart........o Ingen mer än att skylla på än mig.
Jag har gjort Val i Livet som fört mig hit där jag nu är, men kan inte ändra Valen för att komma ur det.
Gjort är gjort, mycket o många saker är bra t.om bättre än om jag inte valt det jag valt -men vissa Val har förändrta min tillvaro betydligt. Man kn tycka att små Val är meningslösa -nu är det inte så.
Tänk dig att du kommer på vid kassan att köpa en triss lott för 30 spänn, så vinner du en betande summa -ett litet Val med stor förändring :)
Mem mkt av det vi har runt omkring oss kostar inget utan är gratis, att glädja o bry sig om andra.
Att se sitt barn -eller andras- skratta sen man sagt/gjotr nått ;)
Att få se andra människor att växa genom dina beslut eller ditt förtroende för dem -det är åxå en Lycka......som oftast är gratis. OM man nu ska tänka på allt i pengar.
 
Jag är som jag är -bättre än såhär blir jag inte......jo hoppas litet iaf då jag önskar bli äldre o klokare...OM det nu går ;)

RSS 2.0