Jag borde väl inte.............

............bara klaga -men det är rätt tungt nu så.
På flera olika sätt, insikter samt saker jag upptäckt eller kommit på.
Vilket som är värst -det vet jag inte. Men inget är bra.
För mina barn vill jag mer än vad jag får nu, men det hör deras ålder till.
Så den biten förstår jag, sen är det mer komplicerat.
Jag har räknat ut att ett sätt är att hålla igång med saker som får mig på andra tankar -o det funkar......ett tag.
Jag må ha nå mer att göra hela tiden lixom, både roliga o tråkiga saker.
Lättast med roliga men må göra tråkigt med -då uppskattar jag det roliga mer -det blir större kontraster o variation i vardagen typ.
Men jag kommer halkar ofta tillbaka på ruta ett......inte alltid men ofta.
Jg har svåtr att finna nån motivation att hålla med saker nu, då det kommer till en punkt där det inte går att göra mer -av olika orsaker. Att träna det är bra skönt o roligt, o det kan jag lixom hålla på med jämt. Bara jag är frisk nog så jag får mer ork, kan träna hårdare.
 
Det jag saknar mest är folk. Inte bara de jag jobbar för o tränar med utan även 'vanliga' ;) människor. Jag är rätt social så, o vet jag bor i arslet på en gris. Men jag kan röra mig -o gör det åxå.
Men folk som kan ta en mugg kaffe eller bju hem en på en kopp typ, det behöver inte vara 14 kaksorter eller middagar eller fest, bara att gilla ens sällskap. Fast det r väl det som få gör, gillar mitt sällskap.,.........då jag pratar bort all tid ;)
Tro mig, jag har hört det nu från rätt många o må prova att var tystare...............prova iaf :)
Jag har mina teorier o funderingar, men få är tagna ur luften.....även om de förekommer...men rätt sällan.
Sen har jag åxå märkt att då jag är låg så bryr jag mig inte lika mkt vilket gör att jag glömmer saker, eller skiter i det rent av. Det spelar som ingen jävla roll, om deras j-a katt fått skabb eller ungar...........
Ändå bryr jag mig om o vill hjälpa de som förtjänar det.......för det finns goda o bra människor som jag bryr mig om -andra än mina barn, faktiskt....
 
Jag vet åxå att de tider som är tunga de går över -de brukar det ;)
 

Ska vi verkligen............

........acceptera att kriminella ska få gömma sig?
Att integriteten är mer värt än att stoppa de som gör andra illa eller som medför ökande kostnader för ärliga människor?
Om det filmas i smyg på en person som begår kriminella handlingar eller någon som påstår att vissa grupper av homosapiuens är sämre än andra -varför ska sånt döljas?
Då de utför det brott som filmas eller gör uttalanden som de tycker o står för -varför är det fel att få visa det?
Jag tycker att vi måste släppa på det i dagens Sverige.
Att jag får montera en kamera som visar vem som slår sönder min bil eller gör inbrott i mitt garage, eller som säger saker som jag tycker är fel.
Men i Sverige är det på gränsen att de som medvetet gör saker mot någon har mer rättigheter än den som gör bra saker för andra.
Jag ser på teven från andra länder, Cops o allt vad det heter men åxå 112 programmet från Sverige. Jämför man hur det är i Polisarbetet så baxnar man. I Sverige så ber Poliserna om ursäkt att de måste ta en dåre som i fyllan slår andra, at polisen får finna sig i att bli kallad fascist eller rasist eller fittjävel,,,,,,,,,,,i andra länder så markerar de på riktigt att så säger man inte. Har de tagit nån med knark eller vapen så låses de in, i Sverige så släpps de ut med 'ha bra dag' typ.......
De pratar om att Polisen ska få 500 000 000:-, men vad hjälper det om de inte får höja rösten ens?
 
Vart är vi på väg?
 
Den Lag vi har skrevs för ett tag sen. Världen idag ser annorlunda ut, med flyktingharm utlands flyttar, internet, digitala handlingar, all molekyl ändrade droger m.m.m.
Man borde kanske uppdatera o ändra i Lagen efter hur världen ser ut idag...inte hur det var för hundra år sen.
 
 Jag såg på nyheterna hur de kunde ertappa en man som tafsade på en ung tjej o fick det på kamera -de testar nå nya bra kameror nu.
Bra de kan ta dessa som begår allvarliga brott......o låter mördare gå fria på landet ;)

Efter en Påsk i..........

.......Dojon så känns det sådär.
Mkt bra träning med olika infalls vinklar på tekniker o rörelser. Sen att det även blir lite filosofiskt -det gör inget.
För att nå mån o att kunna utvecklas så är det prinära att Må bra -ok.
Att sova gott, äta rätt, ha goda relationer -det hör åxå till. Hittills har jag inget rätt ;)
De jag träffar från andra klubbar de verkar jag komma bra överns med. De jag träffat/r ofta de har nog lite andra ideer. Jag ser o hör o kan faktiskt lägga ihop olika saker.........faktiskt, o drar slutsatser som jag sen kommer försöka tillämpa.
 
Det finns fler saker jag har upptäckt här på slutet........det är lite svårt att skriva om det. Men det är iaf något som stör mig i min tillvaro. Jag har iaf svårt att förstå hur en del tänker då de lixom trampar o gör ner andra som inte kan försvara eller på verka det.........
Jag chockeras då de inte tänker efter hur de är mot andra runtikring lixom. Utan de pladdrar på utan att reflektera på vad de säger. Även om jag pratar mkt så är det vissa saker jag aktar mig för...........
Även om jag är pratig så innebär det Inte att det är OK att ge mig skit bara för att de själva vill -då jag inte gett dem det utan jag har hållit mig till ämnet, o de har blivit arga o gett mig personlig kritik -det kan bero på de förlorat i diskussionen med-.......hur långhårig jag är o att jag hatar vissa grupper, enligt dem själva då. Men det visar bara hur litet de känner mig........tack o hejj ... ;)
 
Annars så har Holgers Epa fått växellåds ras :( Men då han verkligen vill ha den i ordning så plockar han ur den låda som är paj o hämtar en h'är o sätter in :) Han ringde o sa den var igång igen -Epan ;)
Helt kalas bra gjort o roligt. Nu förstår jag att han fått hjälp o jag vet bara två som hjälpt till 'litet'....men det är bra han kan be om hjälp -vilket jag hoppas han gjotr o inte bara fått.....
 
Towa har varit till fjälls med en kompis. Vilket jag bara älskar, att hon tar sig för att göra saker hon vill. Jag har funderingar med på att det vore toppen få vara till fjälls med mina barn. Men ni får själva se hur breda era ekonomiska marginaler med blir då ni inte kan jobba för att kunna ha pengar över till det som kan förgylla er tillvaro.
Jag vill så mkt mer än vad jag kan. Towa hon löser det själv hon :)
Jag har två kloka o starka barn som driver igenom det de vill. Vilket gläder mig mycket.
Nu vill de olika saker men vill de nått så löser de det. ;)
 
Det finns stunder o tider i Livet då jag tänker o reflekterar mer än andra. Saker jag uppfattat o som sen ligger o gror i huvet för att sen 'redas ut'......
Jag hamnar i situationer där jag kan få order från de i högre rang o jag då bara ska utföra -sen får jag skäll för att Jag har bestämt eller gjort fel -fast jag bara utfört det som bestämts av andra.
Jag har fått klagomål på hur nånting fungerar jag vänder mig då till en sak kunnig som ger förslag o råd o som jag då provar. Då sen några kommer o säger att det blev bättre o jag då ligger kvar i samma 'spår' men för då skäll att det var bättre förr, hur det var innan. Så känns det knepigt, nu kommer jag att försöka köra på två 'spår' i framtiden så kan de själva välja vad de tycker är bäst.
Nu är det ett exempel bara......
Oavsett vad det nu är för ämne så låter jag det ibland få sjunka in före jag bestämmer mig. Ibland så måste det lösas Nu!! vilket jag då gör men tar med mig problemet  ser om det går att lösa bättre......
Sån är Jag.
Jag skiter inte i hur folk har det men kan tycka olika om vad de gör......en bra person kan göra dåligt o en dålig kan göra bra. Då måste man se vad denne nu gjort o inte vad denne nu är......
Man behöver inte umgås privat med nån bara för att man jobbar ihop -vilket de kanske gör bra.
Att skilja på sak o person.
Om jag får hjälp att bygga en båt av en Nazist så behöver inte båten bli sämre för att denne har sjuka samhälls ideer. Men jag kan välja att inte gå på partyn med denne, då det är fel grupp i samhället denne umgås med.
Jag umgås åxå med de som har yrken jag inte tycker är bra, men personen är hemskt trevlig privat så jag är gärna på dennes tillställning. Men jag kommer aldrig att anlita den för jobb.......
Nu är exemplen tillspetsade men jag vill det ska klarföras -då det är lätt att kunna vrida till saker om jag skriver för litet, det har jag märkt. Mest på FB, där det är horribelt hur snett det kan tolkas, då man inte skriver en novell om det man tagit upp eller kommenterat ;)
Jag har av detta åxå dragit slutsatser :)
 
 

Ok jag sover.........

.....inte så bra -dels av inre tankar men åxå av yttre påverkan. Det inre är inget jag kan göra nått åt så, för det är me än en sak som 'stör', o det ligger inte inom mina ramar att påverka det.........så det är 'bara' att låte det vara.
Att kolla hur mkt pengar jag har på kontot före jag ska sova -det gör det inte bättre, så jag låter bli :)
Sen nu de senaste två har jag kramp då benet är rakt, pga av en spark jag fick på en träning. Men träningen annars ger mig mer ro i kroppen att kunna sova, fysisk aktivitet är bra .......för det åxå ;)
Nu är det som det är o det går snart över, sen kommer jag att få sova i flera tusen år så...........sova det hinner jag :)
 
Igår mekade jag o sonen med hans epa traktor, lite tätningar o små fix, som vindrute torkare ;)
Jag blir gld av att se hans glädje över att hålla åp med den o att den går o köra :) 142 som vi hållit på med förut har han tänkt sälja. Vi borde få mer för den nu då dt är en del gjort redan, växel lådorna är kvar.........sen lite el o hatthylla typ -sen är det bara o köra. Nu är Epan -duetten- mer 'äkta' Epa än 140 så.....
 
Sen har jag dåligt samvete för dotra mi, som ville resa söderut i Påsk -men vi tycker dt är för lång, både hennes mor o jag, som är överns i denna fråga. Det är bra..........
Det är svårt bara att tala med dotra om detta, så jag säger inte så mkt om det. Har bara sagt att det är som det är o hon kommer förstå det hon är äldre........kanske. Sen hon fått barn själv så kommer saken i annat läge..
 
Annas så har jag en matthet som ökar bara, saker får lägre o lägre betydelse o jag släpper saker mer o mer bara.
Jag har Ingen att dela med mig av det som jag värdesätter eller får se nya saker heller.
Det är Jag mig i min värld bara -trååååååååååååkit.........jag vill ju Leva mer jag.
Har tre saker som förgyller o som får dagarna att gå -varför nu dagarna skall passera........
 
Jag har mekat med Hojjen o hoppas den går bättre nu i sommar s jag kan åka mer än i fjol.......
Jag vill ju träffa litet folk, inte sitta här o glo iväggen. Hit kommer få så det är opp till mig att röra på mig om jag ska få nån ny input ;)
I helgen har vi Påskläger på karaten, o då får jag litte ny input i det facket iaf ;)
 
Så Livet har litet skojj för sig, o blir det mer hojj åkande i sommar med klubben så blir det nog bra det här.....tlll slut ;)
 
 

Ärligt skrivet så.......

.....är det inte alltid så j-a kul i Livet.
Mina barn o min träning o att åka hojj är de tre saker som är bra, resten är mest negativt.
 Nu får jag höra hur tacksam jag ska vara, vilket jag innerst inne är. Men då jag önskar mitt Liv kan ge mig mer än att bara var -ja då blir det svårt.
Jag accepterar andra med åsikter som inte är som mina -varför kan inte de göra det.
Jag blir så oerhört trött på att de får för sig saker genom två rader på fäjsbok.
Om jag menar att några personer gör fel o skriver det, men då de är muslimer , t.ex, så innebär det INTE att jag anser att Alla muslimer är eller gör så.
Men nu har alltfler fått för sig det. De som känner mig vet att jag inte är rasist, kvinnohatare eller kriminell.
Men de som då inte känner mig utan snurrar till det i sitt huvud o kallar mig för något jag inte är -de tar jag bara bort. Jag blir ledsen då någon inte pratar med mig pga att de fått för sig att jag tycker, är elller gör. 
Det är bara fråga om de är osäker eller iom de känner att de drar slutsatser pga något de varit med om i sitt Liv förut. Som jag inte har den blekaste aning om.
 
Jo jag tycker saker som säkert retar någon, men en diskussion kan vi föra utan att de drar till med ovidkommande saker.
 
Tack o hejj

Förra veckan.........

..........så kunde jag inte träna pga en spark på låret ;) Jag hade svåtr o gå i tvåtre dar typ. På nätterna övergick det i kramp ....liiiite svårt o sova :)
Hursomhaver så var jag inte iväg en gång på hela veckan, trots jag inte var sjuk typ utan piggi  huvet o vaken.
Det kändes först lite tomt, sen var det rätt skönt med.....vilsamt lixom.
Ikväll var jag dit o tränade, o känner nu att det är som skönare i kroppen efter ett pass........
Jag mår som bättre, är tröttare men även mer harmonisk lixom :)
Så det fysiska i Livet mår bra att fysisk hård aktivitet ;)

Det fanns en..........

.
...............tid då jag var motiverad att skriva här.
Jag vet inte men jag känner jag inte har nått jag orkar skriva om.
Jag tycker saker fortfarande, men har som tappat lusten att delge det till andra. Är det nån om pissat i havet nångång? Förändringarna syns inte så mkt då iaf :)
Det är litet så det känns -det spelar lixom ingen roll. Det jag gör här eller i Livet.......för det är inget som saknas eller som påverkar nån. Mina barn tänker ni, njae förut javisst -idag nope............jo då de behöver pengar :)
Jag tycker mig inte få vara delaktig i deras Liv eller uppfostran -även om det de senaste veckorna blivit mer .......men är  långt ifrån som jag vill. Mannen eller att vara far idag är tämligen meningslöst efter befruktning.
Vi fattar oss inte på barn, är nonchalant för barnen får göra som de vill, vi kan inte ta hand om då de är små o bryr oss inte om varför de är ledsna m.m.m.m.m. enligt vissa av andra genuset.
Som förälder är mannen -pappan- helt enkelt överflödig. Det fanns en tid då familjen var beroende av att fadern, som jobbade så de hade råd med mat o beonde etc -idag så får de bidrag så de klrarar sig iaf. mammorna...eller så särar de för en ny  karl o får därigenom ekonomiska medel att köpa det de vill ha.......o den nye mannen de skaffar är en mes som inte säger eller vill mkt. Utan glider bara med o betalar.......OM det blir någon ny.
Sverige ligger i topp på antalet singlar i världen, jag har t.om hört Sverige ligger på första plats på den listan...........hurraaaaaa.....eller?
De från södra europa räknar ju med att de svenskor som är utomlands är som gratis horor -ofta, De charmar pippar ett tag -får kanske barn- men skaffar sen en yngre från sitt hemland som bör, måste?, vara oskuld. Men det gör inget då de övat på de kvinnorna från kalla norden, där männen är inkompetenta o dumma i huvet o saknar  passion o romantik.....
 
Har kvinnan ettpartre barn med en från södra europa så passar det att komma till Sverige, lyfta bidrag och/eller en mes som tar hand om dem......men hon behöver inte, så han ska vara glad o hon förärar honom en sängplats.
För han bör -får?- inte träffa kvinnor från utlandet. De har t.om försökt stoppa det lagligt i sverige, feminsterna. Att män skulle inte få ta hit thailändskor för att de 'utnyttjar' de, Men för kvinnor att ta hem 23 åringar från Afrika -det är ok. Sen om thaikvinnorna vill.........det hör inte hit.
 
Jag skulle inte lyfta på ögonbrynet mkt om den svenske mannen skulle rösta, dolt förståss,  o bli muslim...........faktiskt, för då får han nått o säga till om iaf...
De 'män'som håller med de snedvridna ideal o ideer som många kvinnor har -för det är inget de kunnat tänka ut- de män gör det av en orsak först o främst. Det är för att 'umgås'........alltså i sängen.
Då de neggas om de tar hem polskor eller thaikvinnor, utan far dit o 'umgås' i stället, o kan då hålla med kvinnor här i Sverige för friden på arbetsplatsen eller skolan eller familjen eller var det nu är  -de håller med.........för de orkar bara inte ta diskussionen. För den förlorar de, det vet de,
 
Jag är med i olika trådar på Fb. En tråd där en kvinna öppnade en tråd med inlägg o jag svarade o sa vad jag tyckte. För de som lägger ut saker i trådar brukar vilja ha en diskussion eller råd, synvinklar....inte i denna. Hon la kanske ut det för att befästa eller lixom få det verifierat fastslaget förutsatt att männen höll tyst.
Jag höll inte tyst utan sa vad jag tyckte..........inte bra.
Jag fick då höra att föra diskussion med en kvinnohatare det gjorde inte hon, en annan kvinna tyckte mina åsikter var unkna  o ålderdfolmliga o en tredje tyckta jag var gapig......bara för att jag inte höll med utan jag ifrågasatte om det behövdes det som lades fram. De tar en Enad Front med, jag skrev inte ett ord om nån av dem, inte ett. Jag klargjorde varför jag tyckte jag hade rätt o att det var överambitiöst då vi är rätt få som jobbar med i det som vi skulle vara med i. Att vi borde fokusera på andra uppgifter.
Nu vet jag vilka de är o hur mkt jag kommer att med dem att göra i framtiden -minimalt. Men de kommer säkert att stänga ut mig ännu mer bara tills jag är helt borta där med. Nu händer det liknande saker på stället där det är i huvudsak män med, men det är en annan story :)
 
Helt ärligt så undrar jag om det är mig det är fel på. o kan inte annat göra än att konstatera det. För var jag än är så blir folk. majoriteten av kvinnor arga på mig. Jag säger inget om hur de är så utan diskuterar mest i ämnet , saken, så........men får mest tillmälen eller skäll. Ibland kan jag även skriva nått provokativt för att få folk o tänka efter.
Då de anser jag är elak, kvinnohatare eller rasist eller bara elak......
Ok jag skriver mkt negg om invandringen på FB, det gör jag. Men det är för att jag anser vi tagit emot fler än vad vi kan ta hand om -rent logiskt.
Jag läser om hedersmord då deras döttrar vill träffa svenska unga män, eller ser hur de segregerar pojkar från flickor o då flickor får o är sämst -enligt dem. Det håller jag inte med om. Hur männen kallar de kvinnor som lever efte våra normer för horor.......men knullar dem gärna :)
De får gå i komvux i sju !! år innan de kan det svenska språket o kan lära sig ett yrke elller ta jobb.
De som hävdar detta det är inga män iaf......
Hur de har rätt til pension som är högre än för de kvinnor som är födda i Sverige men som får låg pension för att de jobbat för litet, men de som inte jobbat alls får nån snitt pension.........som är högre än för våra mammor typ.
 
Att kvinnorna får barnen automatiskt vid skilsmässa o vill mannen vara med eller vill ha så får han verkligen kämpa.
Hur kvinnor får göra det deras DNA vill, göra sig snygga för att attrahera män.
Men männen får inte göra det vårt DNA vill, slåss för sin flock eler att visa honan att vi är stora nog att bilda familj med. Se åp djuren hur de gör som valpar, slåss med varandra för att träna, inte förros skull utan deras gener vill...inte för att de tycker nån är ful eller dum i huvet -de gör bara som deras inre vill. Som att äta, eller andas...
 
Vi VET att hjärnan inte har utvecklats alls på flera tusen år -minst 70 000 år........men vi ska, bör, borde leva efter Kvinnans ideal -för det är 'rätt' o mannens är fel..........för Kvinnorna ja. Tänk efter på varför så många yngre män med hormoner över öronen går på fotboll eler hocket matcher -det är inte för att deras lag ska vinna. Utan för att deras DNA vill de ska leva ut det som de har inom sig.....för att må bra....... De skiter väl i om deras lag vinner eller får stryk, det kan t.om vara bättre om de får stryk -för då har de verkligen anledning att gå ut o slåss...
 
Kontentan är iaf att jag har o är fel. Jag får ut mkt inom mig genom att träna det jag nu gör, men sen är jag för tydlig o säger vad jag tycker o menar. Jag accepterar de som tycker annorlunda, jag kommer inte kalla dem manshatare eller rasister eller beskyller dem för att vara uppkäftiga -utan de får säga vad de vill som jag borde få. Sen Om det ska röstas är det bara accaptera resultatet.
Som Demarca -en kvinna från vänsterpartiet- inte kunde göra då Trump vann valet i USA, utan for dit o demonstrera........herregud......
 
Jag har tröttnat mest bara, o nästan längtar tills att det tar slut......gå här o gå är tämligen meningslöst.
Jag har gjort två barn -så jag har tillfört min del till fortsatta skatte intäkter.
Jag har inte råd att göra det jag vill, jag har t.om svårt att lösa det jag borde klara av.
En person hånlog o sa att min  P1800 skulle tas över sen jag inte klarat av att göra den färdig. Denne anlitar inte mig o min firma till sina eljobb heller.........så att då sitta o le o säga detta.......det stör mig.....
För det är inte billigt att färdigställa den, nu bränner jag hellre upp den än säljer den i behov av pengar till denne.
Men förstå min känsla då jag möttes av denna tanke o hånleende.......hade det varit samma lagar som för tusen år sen hade denne inte gått själv därifrån.
Idag så får du inte röra andra alls fysiskt, utan bara glappa med käften som på Kvinnors vis ;)....till en viss gräns.
 
Sen har jag stora utgifter jag vill o drömmer mo att göra -men inser att så aldrig kommer bli fallet....
Mitt jävla fack blev arga då jg vann en strid om att få praktisera så de gav mig det lägsta inkomst intyg de kunde. Som den lägst betalde lektriker du kan tänka dig efter lärlings utbildningen. Jg har ifrågasatt det nyu via den advokat jag hade förut........
Då jag blev blåst på ersättning för sveda o värk, där jag fick 250 000:- för min skada, som andra jag känner -som har lägre defekter o bekymmer än mig- som fått det tredubbla. Men de är då kvinnor o kan beklaga sig om o om igen......
Oavsett det så kan Ingen ta ifrån mig det jag har..........men jag vil mer än vad jag idag kan ekonomiskt. Något jag Aldrig kan påverka ,öka, då jag inte har orken nog att öka mitt arbetyande så mkt att det syns i plånboken........aldrig.
 
En del kallar mig mig bitter ;I  det är mer galghumor skulle jag säga. Vad ska jag annars göra? vara tacksam för den skit jag varit med om ........det yttre  då
För inom mig så har jag saker o kan göra saker somIngen kan ta från mi......ingen...o de som försöker -där är dörren :)
 
Nu har jag klagat o varit bitter, som jag inte velat ta upp här i bloggen -nu blev det så.
Men jag tar det hellre här än IRL, där jag vill garva, vara delaktig o få ge andra lite nöje för stunden....

RSS 2.0