Så har Dagen passerat o......

.......det känns inte så mkt annorlunda......även om jag mer i chock kompå att 'jag är 50!!'
En ålder som man skall vara glad o ärad att få uppleva..........även om man inte förstår det om man inte får -så förstår man hur glad man är att man är kvar.
Livet fotrsä'tter, barnen växer, håret får mer grå hårstrån, man orkar litet mindre o är mer tacksam för det man kan :) för man har sett de som inte har samma Lycka -utan somj helt enkelt dött eller fått nån sjukdom som begränsar.
Man borde se o uppskatta mer det man har istället.
Jag -om nån- gnäller mkt här o tycker mkt är skit -men hellre här än i verkligheten IRL......
Här kan ni sluta läsa men IRL är det tokit att bara gå iväg ;)
 
Men i grund o botten så är jag tacksam får de år jag fått...........jag har haft en egen resa som jag nog inte fattat själv riktigt -än. Men då jag inte var medveten om hur nära det var så har jag lixom inte tagit det till mig -utan vaknade på sjukhuset o tyckte Livet var jobbit........eller mer att det var så jävla komplicerat än vad jag ville.
Visst var jag tacksam -logiskt- men som inte riktigt förstod hur nära det var o vilka effekter det gett mig.
 
Idag är jag mer tacksam för att jag fått en andra chans..........att jag har det rätt ok iaf -om jag jämför med många andra.
Sen att dt som skulle fylla mitt Liv inte är på topp -det är en annan sak :) för det är rätt tomt .............förutom mina älskade barn. De ger mig motivation att vara kvar o att hålla på.
Jag har inte lyckats med så mkt annat, singel, lite jobb, få vänner, svårt slutföra saker då jag inte finner motivation, jag harvar mig fram lixom o skiter i vad jag borde o vad folk säger........utan gör mitt för mig jag -o för barnen då de är här.
Sen finns det saker jag gillar -heltklart- som att träna, åka Hojj (då den funkar), jaga......älg ;), grågga (även om det är alltfärre ggr då jag nte finner nån mening att dricka själv), fixa hemmavid eller meka litet......
Men jag skulle vilja så mkt mer -vara med i nån klubb eller förening där det finns bra människor som gillar ha skojj.
Men har svårt komma in o jag vet inte varför, jag är/gör väl nått som inte är bra. Även om jag försöker ställa upp så fotr dt är nått o jag kan..........men försök ta hand om två barn själv, med ett äldre hus utan att ha en Riktig lön.
Det är inte lätt utan man får lixom göra så gott det går o måst -hela tiden- välja bort något för att kunna göra nånting.
Sen ser jag hur illvillga snåla människor tjänar miljoner på flyktingar eller har otrolig tur -fast de inte mkt kan- eller att de via släkt/kontakter bara får mkt pengar o kan göra Allt...........
Men tur att nån Lyckas -jag kan bara göra så gott jag kan efter mina förutsättningar.........o mkt Lycka är rätt billigt.
 
Jag har drömmar o visioner jag Vet aldrig kommer uppfyllas.........men mkt jag får 'gratis' med -saker jag inte tänkt jag skulle få ;)

ingenting som.............

.............jag tycker är bra är hur de idag börjar på att styra på vad vi ska få välja vad vi ska äta.
Då de i överhuset har kommit på vad de ska förbjuda, surströmming m.m.
De har ju funderat på att förbjuda ännu fler varor.
Kan inte folk själva få bedömma vilken mat de ska äta -att det är tydligare i vad det är eller hur det tillverkas, vad som är i o vart köttet -t.ex- kommer ifrån....
Mot att Allt skall döljas -vem tjänar på det mer än de som fuskar..........varför inte vara öppnare i vår samhälle?
Är det för att de i överhuset har aktier i företag som gynnas av detta, eller kan det bli så?
Att de styr om så art det går göra nånting eller att förbjuda det för de etablerade...så nya kommer fram. Med kommersiella............. för vissa rätt bra.
Varför inte låta folk själv få bedömma själva i stället? Vad de vill lägga pengarna på?
Mat,kläder, resor fordon familj retc...
Jag får för mig vi klarar av det. Vi behöver inte ha de beslutandes medgivande.
Då jag dessutom sett att många av de i överhuset knappt ha gymnasie utbildninb, bara rätt okntakter o rätt släkt.....
Se å hur det är för hundar idag, som genom miljögifter får värdelösa egenskapoer att kunna föröka sig.
Hur derad mat t.om innehåller ämnen som tra bort deras fortplantnings förmåga.
Är  det människans tur nästa gång? Då vår mat hellr inte bara innehåller gödsel o vatten som tillskott för att der skall kunna växa -utan ett flertal kemikalier som ger srörre vinster......som vissa hyllar.
 
Känns det bra tycker ni?
Jag tycker det är illa.............jävligt illa-...........

RSS 2.0