Lägg ner...........

.....så känns det ibland bara.
Jag bara få lite goda vibbar i input......
Jag kan inte helt riktigt förklara varför o hur det är o känns.....det är tråkigare då barnen är  borta -det är en sak jag vet iaf.
Jag brukar pausa skrivande här då det inte känns ok.....o det blir väl så igen nu 
Jag må finna mig själv mer bara, komma ikapp typ. Det har varit mkt de sista veckorna.....det har varit trevligt då Jag varit där -men då jag kommer hem till tomheten igen så är det inget roligt..........typ. Har ingen motivation att göra nått.....bara att lösa dag för dag typ.
Jag har ett antal saker jag kan -o vill........ibland ;) - göra......men det räcker lixom inte.
Det känns som om det inte spelar nån roll med nått mer.....det funkar o ingen bryr sig typ....
Jag vet rätt bra vad jag saknar faktiskt, vänner t.ex, eler visst har jag vänner men inge här lixom. Sen om de vill fara hit så känner jag en press att fixa nått å de är här typ, o kommer inte på nått rejält så -jo att äta o dricka här det kan jag fixa :) men om de vill göra nått så är det svårare. Bada o far te stan o Thaipavelongen ...sen då?
Ett par tredar kan jag fixa........men sen då?
Jag vill iaf det ska hända nåt på darana då nån är här.......så det är väl rätt bra att få kommer :)
 
Pånåttsätt har det fastnat så i mitt Liv. Hojjen  knasaar till det, så jag må laga. Gräskilpparns batt är slut så jag må starta med laddare -varje gång den stannar.......batterierna i husvagnen är mysko o de verkar inte ta laddning..
Jag borde ta tag i det -sen........så det blir nog inte av.......det heller..
 
Det spelar ingen roll längre bara -så känns det......
Men det är 'bara' hänga med o försöka få dagar o veckor att gå.
Jag förstår inte riktigt hur det kunnat bli såhär. De som kommer in i föreningar efter mig hyllas mer o får mer 'möjligheter' trots jag tycker jag försöker hjälpa till o gör det som jag kan........men det varkens syns eller verkar vara bra typ.......så kommer det en annan o gör häälften eller privat åt nån -o då hyllas denne. Jag menar inte den andre är sämre änmig så, men hur kan denne klättra i hierakin....
Jag träffar folk som tar det mesta på dödligt allvar -fast man sitter o flamsar i fyllan typ......så får man skäll -fast man egentligen skojjar lixom....
Så tar de det på sånt allvar att de dissar mig, ok, då låter jag dem vara.......o gör mitt för mig jag.
Det kan åxå bli så jag håller tyst o bara Är -hur svårt det än må vara.... :)
Så är det oftast lättast.....tyvärr....
 
Jag vet inte riktigt varför heller, om de inte tror jag kan. Men det borde väl jag själv få bedömma........
Ska de vara mina förmyndare o tänka åt mig -vad jag orkar/klarar av....
Jag är faktiskt både myndig o vi....njae föressten sinnens fulla bruk ?? kanske inte :) men jag kan klara av att avgöra vad jag kan o inte :)
 
Låt mig själv få bestämma-avgöra vad jag klarar o inte.
 
Tack.

Det fascinerar mig att...........

.........mitt i skiten så hoppas jag på en vändning -hela tiden :)
Rätt konstigt då det ena efter det andra bara lägga på eftersom typ....så väntar-hoppas o tror jag att det kommer bli bättre....snart, runr hörnet typ.
N pratar jag om år o inte den här regniga sommaren......utan 'bara' de sista tio åren typ........
Så ser jag tecken efter föränsring åt det bättre hållet........sen har jag bara fått det mer o mer stärkt att det är upp till mig att förändra -o tro mig, jag försöker.
Jag kommer aldrig skylla på andra -hur ansvariga de än är :) så är det opp till mig att välja att vara deras komopisar. Nu kan jag inte välja botr Alla hursomhelst heller, regeringen eller där jag ska köpa en vara...typ.
Men hur jobbit-tråkigt det är så har jag iaf förhoppning det Ska vända.....hela tiden.
Men ju längre o desto oftare, ju mindre ork får jag....
Det pratas om att gå in i väggar, jag har inte förstått det -sån tur är ;) utan knallar på vidare iaf :)
Det är som ingen mening att skylla på andra eller annnat -då jag är ansvarig för mitt Liv.
Hur folk förlitar sig på nån gud som ska hjälpa dem.....som egentligen inte finns. Ingen personlig Gud som hjälper dem. Jag tror mer på en 'kraft' som ger en vad man  'förtjänar' typ. Men har förstått att de som är rejält onda inte belastas i denna del vårt universum .
 
Jag vet jag tänker o känner för mkt.........men har ingen pausknapp att trycka på då jag känner det är jobbigt -utan får då göra annat för att skingra tankarna. Jobba, meka, bygga m.m, då kan jag fly litet från den skit jag hamnat i...
Jag vill prova Allt o litet till -det triggar mig åxå att göra nya spännande saker. Inget som belastar andra eller är farligt, utan saker som kan berika mig i mitt Liv :)
Så det känns lite intressant med så -Livet :) det viktiga i detta gnäll är att jag ser möjligheter att göra intressanta o saker som utvecklar mig....det hade varit underbart om det fanns fler som är som jag -som inte har så många stängda dörrar, utan som vill Göra saker för att inte fastna på samma ruta i en längre tid...
Utan som vill gå vidare o hitta på något trevligt bara...
Sen vad folk tror att de vet hur jag så kan jag bara rycka på axlarna o le -för att veta inombords hur fel de har ;)
Jag har flera Totala Motgångar -men har iaf rest mig o gått vidare. jag menar det är en mänsklig egenskap o inte peronlig -för mig tex- utan att Alla reder ut o går vidare....OM man inte stannar o inte kommer ur.
Vilket jag aldrig gör, ok det kan finnas kvar i tanken men jag går vidare i mitt Liv iaf...,...eller hur jag ska skriva. lägger det i 'arkivet' typ o bara fotrsätter mitt Liv.....på Min väg..
Jag ser o förstår hur underbara , vackra människor som finns runtikring mig -o då lever jag i en så otroligt liten del av världen...tänk hur många det finns i hela världen.....men det räcker med de runtikring mig.
De som belastar mig eller som bara jävlas eller är sjuka i huvet tar jag bara botr ur mitt medvetande :)
De är som hundar för mig, vad de skäller viftar på  svansenåt eler vad de äter -det bryr mig inte alls.....utan låter de bara få tro att de påverkar mig imitt Liv...
 
Jag ser filmer, tidningar teve program som lixom rycker mig ur min inre 'dvala' ibland o som får mig att reagera, känna......det kan vara en låt eller en scen eller bara ett par människor på stan.
Igår satt jag på gågatan o såg på de som vandrade förbi -o som fascinera mig att det fnns så många olika människor i helt olika Liv o verklighet...
Hur det är intressant att se hur de gör med barn, hundar, kärestas osv......o känner alltmer hur mkt det faktiskt det finns saker jag saknar...
Men Inget jag inte kan köpa........så det är bara ge fan i det o göra så gott det går för mig o mina närmaste...
 
Så är det -Livet..........åxå ;)
 
 

Jag känner hur det är..............

.............fullt av känslor o tankar inom mig som jag inte får-kan-vill visa........
Det finns bara så mkt inom mig bara, både bra o dåligt -tyvärr. Inte bara bra.
Det händer saker som gör mig matt bara, som det som hände i Måndags...........som gav mig total utmattning.
Kände hur det bara rann ur mig energi..........o inget jag kan påverka eller göra nått åt.
Det är allt oftare det blir sådär tycker jag, att saker händer runtomkring som får mig ur balans -oavsett om jag bär YingYang eller inte. Så snurrar Livet på för andra som påverkar mig oavsett vad de tror o menar att det inte ska göra det.
Så gör det just det -påverkar, nu var detta inget orsakat av någon annan än min egen klumpighet -men iaf. Så blir det ringar på vattnet från andra o till andra från mig med...
Jg fixar ju jobb åt andra iaf :)
 
Annars så gruvar jag mig för hur det tenderar att bli under semestern. Ett klart pressat schema som inte har många dagar till övers...
Jag ser fram emot då det är över, fast hoppas det klaffar som jag planerat med....men att få relaxxa efteråt o minnas är najs det med.
Då blir det iaf annat för mig i mitt Liv så.....jag må ha nån förändring bara. I vad, det vet jag inte -än.....men snart.
Jag har skrivit om detta förut med o trott jag kunnat påverka mitt Liv mer än vad jag kunnat, men så är det -Livet. Det blir sällan som man filurat ut det eller hoppats på.
Jag vet jag inte uppfyller andras goda kvaliteter utan får mig bara se bli omkörd gång på gång.......
Hur det pågår saker i mitt j-a Liv som är så j-a miserabelt....om jag skulle räkna upp allt jag misslyckats med så blir den tjockare än Koranen.
Hur mkt jag än vill så är det oftast nått/nån som stoppar mig eller får mig ur kurs.
Sen är det svårt komma i fas bara.......så börjar man komma i fas  -just då händer det det man minst anar.....bara sådär.
Det är så det är Livet.........
Nu är det skitsaker oftast, men som iaf påverkar mig praktiskt...
 
Jag hoppas o tror att semestern kommer att gå som jag planerat o att det ger mig positiv energi........
Jag behöver det verkligen nu iaf -rätt mkt........

Idag kom en.............

.............rapport om att Vattenfall gått back 36 miljarder. Det står en vd o helt lugnt o fint bara berättar hur mkt de går back.
Men............fattar ni inte hur lurade vi blir?
Hur de trollar med siffror för att öka priset o gå ännu mer plus än idag.
Se på 'bankkrisen' då t.ex Nordea blev statligt för att inte gå i KK o hur de fick 34 miljarder -har jag för mig det blev-  o idag går med flera miljarder i vinst ............varje kvartal. Bara Handelsbanken har det senaste kvartalet gått ca 5 miljarder i vinst !! alltså inte omsättningen utan i Vinst...........
 
Jag är Helt övertygad om att det är samma här, nu är det visserligen mest statligt. Men det är nått som inte stämmer -det har jag på känn....
Höga löner, resor, arvoden, det spelar säkerligen en roll i denna fars.
I Japan -Toshiba- fick vdn lämna för det var lurendrejjeri med papper. Säkerligen utan en yen i avgångs arvode...
De ska bli intressant o se vart det slutar för Vattenfall. 
Se till att ge VF dåliga resultat så du får sparken o x miljoner i avgångsvederlag....inte om du säger upp dig själv. Vilket då t.om gynnar de som misslyckas -Sverige Sverige Fosterland........
Eller det om JAS, o deras mutaffärer...de har knappast bara köpt muffins till kaffet åp sina möten med andra makthavare.
När ska vanligt folk förstå hur lurade vi är?

Mitt i det hela............

.........som jag är med i där det finns en stor mängd människor så känns det som om jag går ensam....
Möter nån o pratar vädret eller gräsmattan med -men känner jag inte har Någon jag kan lixom tänka med. Jag vet jag har nåra nära vänner som jag kan filosofera på riktigt med, men........de är inte ens i samma län....n¨gra har jag tappat, andra bara har sitt för sig -helt naturligt.....
Så har går jag runt o känner jag inte lixom kan mäta någon på ett djupare plan med än Sibylla o volvo, lixom..
Det känns bara tråkigt....
Sen är jag som jag är o knappast lätt -det vet jag :) men......jag vill ingen illa lixom. Sen om jag lär känna någon jag ser upp till o får erfara besvikelse på besvikelse.......det peppar mig inte direkt....
Jag ser o hör saker som jag skulle vilja vara med på -men får inte ens frågan....är lite off -enkelt sagt.
Ok jag bor där jag gör men det är väl mitt Val o mitt bekymmer om jag får frågan att vara med på nått istan -kan jag inte själv få avgöra om jag vill lösa det ...o hur...
Eller så är jag bara så fel jag kan bli, ok jag retas -ytligt- men tycker inte jag är elak, stingslig eller bakful...inte bakfull, för det händer ;)
Jag känner 'bara' jag inte har nån plats att vara på i mitt Liv.
Har lixom litegrannn av mkt mot att ens ett ämne blir komplett, inte ens en hel familj har jag själv......o kommer aldrig o få........jobbet knasar, Hojjen strular, huset behövs repas mer eller byggas om/till med mer......har det inte ens städat :)
P18 dröjjer, semester kompliceras, värme i garaget funkar inte......har svårt komma in i föreningar o klubbar. Jag som trott de vill ha fler som engaragerar sig......o som villl göra saker.........tydligen inte.......
Jag vill bara så mkt mer -än vad jag kan o får till........
Sen har jag dåligt samvete för T med, att jag inte varit dit mer i sommar..vet jag får mer tid, snart............ska bara först...
Lite enkelt sagt får jag inte ihop mitt Livspussel som jag trott att ska innehålla fler bitar -o att ha dem på plats mer än hur det är idag............o vem bryr sig? Bara att jag må lasta av mig är ett tecken ;)
Folk lever bara i sin bubbla o skiter i vems tår de trampar på för att de ska komma fram till sina Mål.....
Sä har det blivit egoismens Tid har bara börjat,.........
Mabn får inte ens tycka vad man vill i dagens Sverige -för då kalas man.........vadsomhelst av vemsomhelst....ändrar man sig hänger stämpeln o Orden kvar -för de behöver inte ta tillbax något......då De är såååååå bra o Rätt...
Jag Vet bara att det kommer att komma nya tider, där det kommer vara anorlunda......Historien har visat det om  o om igen..........o vi tror att vi kan sätta oss över oss själva :) Grattis..

Så har Arnljot ......

.....börjat -på riktigt. Föreställningarna har börjat i kanon väder. Det är dock inte så många besökare, knappt hundra per dag....tråkit. Festen på lördan var rolig jag slog dock i axeln sen jag trampat i en vedhög o tappt balansen o for in i en björk. Sen att jag inte var nykter gjorde det inte bättre :)
Har dock rejält ont idag men det var värre igår -o rätt svårt o somna.......
Men men -det går nog över.
Det brukar det  :)
Sen har jag kommit fram till ett fel på Hojjen. Statorlidningen har nog gått sönder. tappat effekt iaf. Den brukar tydligen hålla i 4-5000 mil......det stämmer åxå. Då jag gjorde bedömningen att den ladda dåligt. Men vet det inte finns kol som går att byta, bara statorlindningen..så det blir mer tid i garaget...  :9
Bara axeln rättar till sig.......
 
Annars vet jag inte riktigt vart jag är på väg i mitt Liv så.
Det känns rätt meningslöst bara. Går runt mest bara själv o glor, har barnen varannan vecka, eller två veckors perioder nu då dt är sommar -vilket är bra.
Dotra är mest bort nu bara o sonen har sina intressen o vänner -men är hemma mer än dotra. Sen är vi ju båda med i Arnljot -vilket jag älskar, att vi har nått för oss själva lixom..
Jag VET de är på väg bortr från oss föräldrar -så har det o kommer alltid att vara med barn...
Det kommer bara bli tommare o tommare eftersom -vilket är bra då det sker succesivt ....ifrån flyttandet :)
Jag vet bara inte helt tydligt vart jag är på väg nu, eller senare i Livet....
Det är bara det ;)
 

Jag försöker igen, att..............

.................skriva om sömn :)
Det 'halkade ur' o blev nått annat sist...
Jag är helt övertygad om att sömnen är nått bland det viktigaste vi 'gör'. Att vi får sen sömn vår kropp behöver. Nu är det olika mkt beroende på vilken tid på året vi är i, hur vi mår, hur mkt vi jobbar  m.m
Jag har fått lära mig att vi har en 'ljus sensor' som producerar endorfin -eller liknande hormon- som gör att vi är o blir piggare då vi får mer ljus, men det må vara dags ljus. Vilket gör att vi orkar mer på sommaren o är piggare..
Att under vinterhalvåret då dte är betydligt mindre med ljus så behöver vi sova mer.
Men vad gör den 'kloke' människan? Jo jobbar mer under vinterhalvåret för att kunna få vara ledig mer på sommaren. Då det enligt vår fysik borde vara tvärtom.....om man inte endast jobba-sova-äta under vinterhalvåret :)
Sen så borde vi sova mer då vår kropp vill det, i olika stadier i Livet tex. Som i tonåren o man är kille, tjejer verkar inte ha samma 'behov'. Vad det sen kan bero på vet jag inte men tror det kan hänga ihop med att killars kropp växer rätt mkt under den tiden i Livet o behöver mer kraft åt det..
Sen om vi jobbat hårt så måste kroppen ta igen det. För att vi ska orka mer senare. vi sliter ut oss annars..
Eller så lever vi bar kortare, se åp de som levt före oss. Hur korta Liv de hade o hur de slet. Idag då vi har lättare med arbete osv, så lever vi längre. Problemet där är väl att de med stora inkomster jobbar för litet o dör därför av fetma typ o de med lite pengar jobbar för mkt, det vore nog rätt bra få det mer i balans.......
 
Sen är vi olika med -som personer, kön, tider, geografiskt läge, mat etc.....
Jag tror vi måste känna efter mer vad just Du behöver. Men det innebär INTE att visa ska ha rätt att jobba mindre o sova mer -icke!!
Utan att man mer kan få planera sin tid under året som det passar just mig. Mer/mindre vintern-sommarn etc..
Kvinnor kan tex kanske behöva mer vila en speciell vecka i månaden o får kompensera det med mer de andra tre. Eller mannen mer på våren för att jobba mer under sommaren...eller nått.
Vad vet jag hur Alla har det...eller behöver, vill ha det..
 
Jag tror vi borde kunna få vara mer personliga idag. Då vi vet att vi ÄR Olika....
 

RSS 2.0