Reklamen.........

....på teven om systembolaget, att vi ska dricka mindre. De kör väl med sitt 4 av 5 trafikolyckor sker i fyllan -typ.
Att de 'värnar' om svenska folkets väl o har skyhöga priser i lixom ska försvåra för folk att köpa Brännvinn.
ok........men...........
Orsakerna till drickandet då? eller allt annat som skilsmässor 'bidrar' med -vad gör de åt de 'skador' som de orsakar?......skilsmässorna.....
Jag menar, all misshandel, vansinnes körningar med bil (ofta då barnen är med), inbrotten som kostar Polisen pengar, kidnappningarna av barn (även ut ur Sverige), alla som dras inför tinget, de kostnader som all spritmissbruk orsakas av det, knark??
Sen vad barnen orsakar för kostnader i framtiden, några känner sig osedda o gör diverse fysiska skador för att synas eller bara mår jävlit illa, både fysiskt o psykiskt, kanske är otrogen mot maken för att deras far var det mot deras mor eller misshandlar kvinnan för ''pappa har sagt de ska ha stryk' o att de flesta av mammans nya karlar har samma åsikt (då de dras till den typen) etc etc.
 
Vad kostar inte Allt detta samhället?
Vad görs idag?
Jo, de stöttar kvinnor som vill -funderar på- att lämna mannen o ha delad vårdnad, självklar tar män åxå ut skilsmässor....jag är övertygad om att det är kvinnor som i majoritet tar ut skilsmässa -även om de, därmed statistiken, säger annat utåt för att Mannen inte ska bli 'sänkt' (förnärmad) inför jobbet polare m.m. så tar de på sig skulden o hon är glad hon kommer därifrån...o han har sin 'heder' kvar......
Idag t.om ger bidrag från samhället för att kunna ha den standard de har rätt till.
 
Vad kostar allt detta?
 
Mot att kanske hjälpa dem mer att stanna kvar Innan de går skilda vägar -eller försvårar det för dem som för ett infall att dra iväg från den familj de själva startat.
Jag vet inte hur, kanske vägra dem ekonomiskt stöd ett år eller två.......bostadsbidrag, dra in barnbidrag etc.
 
Nu vet jag åxå att många lämnar sin andra familje partner av starka orsaker, att misshandla kvinnor av män (så är det skrivet), eller droger, kriminalitet i allmänhet, det finns många RÄTTSLIGA saker att ta fram. Men gör det i en lättare typ av kommunal domstol, avdelning i socialtjänsten typ....
Som kan gå in i fall där det förekommit något av ovanstående exempel (eller liknande brott) o då kan bevilja skilsmässa.
 
Jag får känslan idag att de hellre stöttar en person som vill lämna än hjälper dem att stanna iaf....
Sen hur den lämnade eller barnen mår o vad det kostar -det hör inte hit....men att begränsa drickandet för det kostar samhället så mkt (jag är övertygad om att det är lägre kostnad än vad en skilsmässa innebär)  -det är vikigt det, t.om att de gör reklam på teve om det.
Så att folk gör Rätt val........o spar pengar......

Änteligen så är...........

........Julen över o förbi i år.
Denna Högtid har jag inte så stora emotionella tankar om så, o det blir inte starkare av att mina barn inte är hos mig........det blir bara en pina då så.....nä ingen fysisk pina....bara inombords..
Jag har varit hos min syster o hennes familj o våra föräldrar -som gör så gott de kan o gör det bra. Men det känns värdelöst inombords iaf så......tomt lixom.
Sen så tänker jag åxå om det så......vad jag har att erbjuda o vem jag är......
Jag får se vad o hur jag gör med dem nästa år. Det känns som omjag firar Jul vartannat år typ....
Hursomhelst så är det skönt den är över...Julaftonen......
 
Jag undrar -helt seriöst- på hur en del har det ställt i huvet.......vad som lixom får det att inte stämma för dem.
Nu är det inte bara en....jag har skrivit om olika saker som får vissa att reagera o det jag får höra gör mig komfunderad.
Varför går inte hissen hela vägen upp typ........
Varför de vill mig illa då jag inte gjotr dem nå illa alls.........knappt umgåtts med dem -men som ger dem rätt att klampa på o vara helt sinnesjukt elaka -av vilken anledning......
Jag kan -o är för en del- hålla mig helt utanför deras värld, men de fotrsätter iaf.
Nu är jag som jag är, men jag fattar då de är helt off om de påstår något jag vet inte har ett uns av hjärnaktivitet i samband med då de öppnar sin trut/laptop o försöker framföra nått om mig.
Det är som att konversera med en hund.....nä hunden är klokare som inte framför något.
Nu kan jag inte påstå jag deppar ihop -me fattar det bara inte...
Jag tycker jag försöker vara vänlig o hjälpsam, både i jobbet o privat Livet men får -rätt ofta- skit tillbax eller blir rent av lurad...'
Jag blir mer o mer fundersam på hur en del kan vara.......o varför de blivit så. Förr i tiden så slog man ihjäl såna för att några hundra år senmare bara låsa in dem på sinnesjukhus...
 

I ärlighetens namn så.........

......tycker o tror jag att landet Sverige kommer i framtiden få stoooooora beymmer.
Vi har Lagar samhällt inte klarar av att leva efter helt enkelt.
Jag har först o främst förlorat ett fall i rätten själv, jag kunde inte bevisa den tid jag varit på ett jobb samt så hade jag en gammal mall på varor jag monterat där. Den gamla mallens siffror var fel idag, jag kan berätta att de byter dessa siffror 3-4 om år på en del av dem. De kan ändra en skruv o måste då byta siffror.......
Sen så var jag o kunden inte överns om vad som beställdes o hur jag gjorde det. Jag följde Lagen helt o fick därmed på tafsen för att jag hade fel siffror på varorna.
Jag undrar hur folk kan hädanefter följa ellagen om man bor lite ensligt.
Ska hantverkarna ta förskott eller filma allt de gör? Då det inte bevisra vem som monterat det som de fotat..o det bara är kunden o hantverkaren som är där.......
Resultatet blir att jag känner tvekan att göra jobb som ligger ensligt......eller så får kunden betala 2-3000 för att få dit nån från staden........OM de vill följa vad Lagen kräver.
 
Sen har vi våldtäkter i stora städer. Där de i dagarna inte fällt en ung man som deltog i en gruppvåldtäkt -för att han var under 15. i asylansöningarna skrev han att han var förr i April 2000 som då gjorde honom över 15 o straffskyldig, efter våldtäkten sade han var född i dec 2000 o därmed under 15 o frias..........de andra två fick ca 6 mån var.....då det var klart hon blivit våldtagen.
Vilken tröst för henne som blivit slagen o knullad av tre negrer..........
 
Det väger tungt vad förövaren säger o den som blivit utsatt måste bevisa ALLT. Jag mina timmar o hoon att hon blivit våldtagen.
Är Lagarna till för att skydda förövarna av brott??
Inte för den som blir utsatt av de kriminella......
 
Hur två ynglingar blir friade från mord för att de inte kan visa vem som gjorde det dödande slaget utan de fälls för vållande av död eller möjligen misshandel.
 
Hur alltfler kvinnor blir misshandlade o inte törs anmäla då de inte litar på att förövarna blir fällda -sen fäller de andra män utan bevis utan bara utsagor från kvinnan -Logiskt??
Köp en lott.....
 
Sen de som blir fällda får all j-a hjälp för 'att de ska ändra sig' typ.
Men hon som blivit våldtagen, han som blivit påkörd, hon som misstat armar/ben för att rattdfyllot körde åp na etc etc -vem stöttar o hjälper dem?
Hur en del får sina Liv totalt förändrade -åt det negativa hållet- o får en tiondel än de som arresterats som sen friats.........hur o varför?
Hur är det tänkt?
 
Ta Jägar examen åp tre dagar -hur säkert känns det?
Mot att hänga med i tiden o då öräva ett intyg från erfaren jägare att de varit med xx antal gånger/tid för att kunna få jägar examen? Det är nämligen något som är svårt att läsa sig till genom böcker..
 
Integriteten ska skyddas -för Svenskar......då teve visar upp polisingrepp från andra länder med osuddade bilder på de som polisen tar o låser in.....
 
Jag har sett några program från Sverige där poliserna går in i saker -o suddade ansikten på de som de går på förståss- de inte skulle behöva.
Ett program idag så stoppa två poliser ett par på väg nånstns en natt o de var på fyllan -men då killen puttat tjejen o polisen stannar kliver ur -dock med odragna vapen, o säger att killen ska sluta putta på tjejen.....
Händer det mer så skulle han arresteras.........
Ok, det är dit mina skatte pengar går. Inte till pågående misshandel eller vapenhot, rån eller dylikt i Jämtland.
Att killen puttar en tjej..........allvarliga brott de törs ge sig på....poliserna........
O tar de någon i t.ex en misshandel så får de knappt höja rösten då denna förövare kan bli rädd........
Ta honom tryck ner honom på marken o lås in honom över natten o sen till rätten för misshandel.
Mot att fara runt i en bil o stoppa en kille som puttar en tjej........
 
Nu har Kärringarna kommit på att kvinnor kan bli agrresiva då de lider av PMDS.....som gör att de kan få kort stubin o tända till några dagar i månaden.
Män som har en genetisk kod angående MAOA o har det hela tiden -det ska inte vägas in......
Utan att acceptera kvinnor med denna PMDS det ska de göra men skita i att män har MAOA -det kallas Jämlikhet.
Den MAOA genkodningen har säketr räddat många familjer o klaner i historien -under den tid då Mannen fick försvara sin familj o sig själv.....för det är nog så biologin har sett till att arten Människa klarat sig så bra genom årtusenden, men som män idag ska 'tänka bort' o inte lockas av halvnakna kvinnor som springer runt o fnittrar. Som kan göra att vissa män tappar kollen åp att de inte vill...även om hon lockat förut...
 
Då Allt idag ska vara så j-a Logiskt så får män inte vara den deras gener vill ha dem till. vi får inte ens slå på varandra -jo om vi tränar kampsport är det ok ;)
Utan vi män ska styra vårt beteende med hjärnan medans kvinnor inte behöver det.
Alldeles som om vi män kan förhindra att vi får skägg.....
 
Vart har vettiga sunda tankar tagit vägen?
Då dt idag kretsar runt Mammon o allas j-a rättigheter -inte skykldigheter.
T.ex att försörja sig.
Då det kommer hit -oftast män- från långtbotristan o kräver mat -som de vill äta- o bostäder de ska bo i -fast det inte finns några........att de ska HA hela tiden, Ha o Ha...
Att de ska få tillämpa sina sharialagar fast det är rakt mot den svenska Lagen, så törs inte den fege svensken ta tag i det......utan 'hör på vad de säger' där de förnekar att de tillämpar det. Trots att de filmats med dold kamera så säger de att det inte stämmer......jamen då friar vi honom...........
 
Ge mig styrka..........

Är det fler än............

........jag som funderar på hur Livet blivit o vad vi ville det skulle bli?
Då vi suttit ihop ett gäng kompisar o resonerat på vad vi ville o hur vi skulle ha det.
Hur vi planerat med utbildning m.m för att komma dit vi vill.....men undrar hur många som kommit dit de önskat.
Jag har fått vissa saker uppfyllda men även saker som blivit annorlunda ;) pga av att jag kanske ändrat mig eller att det inte gått.
Hursomhelst så är jag övertygad om att det har gått rätt bra för de flesta av oss...inte kanske fått den Bilen Huset eler Jobbet vi önskat så men i huvudsak fått som vi velat..
Det vore trevligt få veta vad vi alla sagt o se hur det blev.
Jag tänker det då jag ser dagens ungdomar, då jag ser dem kuta runt o skratta m.m.
'Undrar vilka planer de har o hur det kommer att bli.....' typ :)
 
Inte minst för mina egna ungdomar vad de vill o hur det kommer att bli..
Jag hoppas de ska få det bra o att jag kommer att göra vad jag kan för att de ska få det bra......
 
Jag tror det sällan blir som vi trott o velat, utan det blivit annorlunda -oftast bättre än hur vi lurat ut men ibland även sämre :)

Så är det klargjort..............

........hur j-a illa det är i dagens jävla kärringsamhälle.
Jag har gjort ett jobb som jag inte får betalt för.
Felet är att jag inte kan bevisa hur många timmar jag varit där samt att jag har fel E nummer på de varor jag monterat...........
Så jävla enkelt är det.

Ibland är det tankar på............

.........en vän som bara kommer oftare på 'besök' så -undrar varför. Är det Julen eller.......
Han 'kommer' till mig i min hjärna typ. Idag då jag höll på att dra in ved.......konstigt nog.
Jag har ju en förhoppning om att Människan har egenskaper i vår hjärna vi inte förstår -som innebär vi har en förmåga bortom det logiska.....
Sen efter vedragningen var det som om han var med mig -vid min sida så. Jag tom 'pratade' med honom.........eller prata o prata, jag gav nån kommentar som jag vet han skulle reta sig på eller glädjas...
 
Ifjol var det inte så roligt, då han var på sjukhuset i Ösd över nyåret -o det kanske är därför jag får denna 'koppling'......vem vet...
Sen då jag är i garaget o får dessa dofter så stärks den bara mer, vi var rätt mkt i garaget i ungdomens dar. O jag förstår nu att den som kunnat berätta saker för mig om var-när-hur vi gjorde inte kan det mera .... men jag vet att vi hade det både roligt o slitsamt....
 
Jag såg ett par bilder av honom som får mig att le -först............sen kommer de .......tårarna....
Hur j-a orättvist jag tycker det är ibland -Livet. Hur totala idioter får allt vad de vill ha o litet till, medan andra som är goda -lite retsamma :)- inte ens får hälften....
 
Mitt inre blöder o jag önskar han skulle slippa lida mer -för det är ju det jag tror att han gör.
Ifjol då vi satt på nyåret o han blev allvarlig o började gråta.....o jag tror att det var för att han förstår hur det har blivit för honom.......att då försöka lyfta o stötta honom inte är så lätt.
 
Sen har jag dåkligt samvete att jag inte varit ner mer till honom nu på hösten o före helgerna....men jag har haft så mkt själv bara. Jag hoppas o tror han accepterar det.
 
Vi har haft så mkt skojj ihop som idag tycks försvinna bara......jag blir så trött så trött....
 
Obs- jag måstet tillägga att jag tror inte jag har en Thommy på min axel, det jag menar att han besöker mig i min hjärna är mer att jag tänker på Honom....

På teve igår så.........

......var det på nyhterna om hur fryhuset hade nattvandrare som blivit fälld för våldtäkt en annan som hade misshandlat, o fler fanns det.    http://www.aftonbladet.se/nyheter/article21906865.ab
'De berättade inte själva.....'
Ok, nu må de styrande i landet Sverige sluta vara så naiva. I sin välmening att skydda dem för föregående domar så behöver det inte komma fram, men skulle de göra en kontroll på OM de är fällda för något så går det -då domar är offentliga..
Men de kränker väl nån stackars pedofil.............
Giv mig styrka !!
 
Det har blivit så i fler ärenden hos våra ärade myndigheter, säger en brottsling, flykting något så tror de på det för.........'de sa det var så.......' Flyktingar påstår de är förfölja o är hotade till Livet i Syrien, men de har bott i fem år i Egyptien o jobbar som servitör...men det är jklart. Det är lättsammare kalla sig flykting o söka sig västerut o få bidrag att leva på -o att slippa jobba.....
 
Eller att fälla en för mord, mishandel idag verkar inte gå utan ha den åtalalades erkännande, o finns det DNA bevis vittnen m.m så ger de mer ett symboliskt 'straff' om de inte erkänner...
Om det inte är jaktbrott, då ska de in flera år.......
 
http://www.expressen.se/nyheter/sex-personer-doms-efter-gruppvaldtakt/
 
Det som jag retar mig på är hur otroligt mesiga de är -de som beslutar i vårt 'intelligenta' samhälle.
Varför får man inte säga eller ens tycka det är nog utan att bli kallad Rasist?

Vilka idag är det som.............

...........använder det skrivna ordet mest?
Vilka skriver bättre o mer än andra?
Vems tankar, åsikter samt 'sanningar' kommer fram mest?
Jag skulle vilja påstå det är ett genus som är mer 'på' i denna fråga -kvinnan.
Nu neggar jag eller hyllar det inte, utan mer konstaterar, fast......litet  stör jag mig på det..
Det har funnits i mig ett tag men nu då adventkalendern kom i år så kände jag mig ännu mer irriterad.
Hur det 'normaliseras' i saker som har skett men är unikt. Som avsnitt ett, husbonden var en Kvinna -husfru heter det -t.ex......
Men jag uppfattar det som om bloggar o repotage, även böcker -där det skrivs- är en övervikt av kvinnor som skriver. Jag lyssnar på en ljudbok, två som hänger ihop lixom.........o hon som skrivit den gör såna justeringar som 'hyllar' kvinnor mer.
Nu är det en bok om vikinga tiden, o jag tycker jag har en god uppfattning om hur det var.
Men allt detta gör mig inte så mkt, bara stör mig litet ;) , för det är som underhållning det är skrivet för....typ -inte undervisning o fakta.
 
Men tänkväl om de får husera fritt ett tag till så tror jag att 'sanningen' justeras till Kvinnans fördel -faktiskt.
Hur det vrids till i böcker o teve serier som f¨år det till att kvinnor gjort så mkt bra i historien.
men kärnvapen Aids o Krig -det är Männens fel.............
 
Att skriva romaner eller spela in filmer är en sak, men börjar man nagga på fakt program o gör det fel enligt hur det var -så kan det inte vara bra......
'Husbonden'..........joru, tänk de små som ser detta tror det var så eller att Kvinnan åxå var riddare....lögner...eller iaf så gör det ett undtag till genomsnittet typ.
 
Nu finns det säkert justeringar till mannens fördel med. även om jag inte sett några ;) men faktaprogram -håll er till fakta o visa det som fanns o var i majoritet, nämn attdet fanns annat -ok, men normalisera det inte......

Jahapp, så är jag där.............

........igen. Rasisten Pehr som hatar andra raser, Kvinnor o lite olika annorlunda människor........
Hur de nu kan få till det undrar jag. Det är inte jag som har förutfattade meningar iaf, eller som lixom ser två ord av tjugo o gör en egen Sanning av det........
Jag förstår inte hur det lixom får till att jag hatar en del som för visa religioner -då jag 'bara' tar fram det jag anser att deras religion är fel. Som i sin tur ger sig på en grupp i samhället o jag tar avstånd just från att begränsa vissas rättigheter......så får JAG skäll...
Då jag dessutom menar det varfel gå in i kristendomen som inte gjorde våra Liv rättvisare o bättre -tvärtom så påverkade det oss mest negativt.
Asagudarna var mer våra kompisar o Gud hotar oss att hamna i helvetet om vi nte betalar nog med skatt åt kyrkan. De fick kvinnorna att peka ut rivalerna som häxor som de brände ihjäl i gudsnamn, de döpte om trälar o trälinnor till drängar o pigor o gjorde det ok -vad är skillnaden?
Mot att få leva i frihet o välja mer själva -om du inte var träl förstås. Men det hade åxå försvunnit, som slavhandeln som gjordes av kristna i 'modern' tid, som till en början ansågs vara ok.
Ni kan fundera på hur den goda amerikanska ekonomin kunde grundas..........
De kristna kom hit med pengar o styrde så att de asatroende inte kunde få köpa sälja om de inte var döpta. Sen lovade de makt o pengar via skatt åt de som styrde i vårt land då......kungar o hövdingar. Som förut delade med de som var med i deras härnad eller handelsresa.
 
Ska vi göra samma misstag igen?
Att låta de som företräder Isalm få fotfäste o låta dem tillämpa sin religion här?
Att det är ok ,ed månggifte (fler sambos är inte olagligt) ha rätt att kräva sex då kvinnan inte får säga nej, att ha rätt att via en smäll att tvinga dem att lyda, OM de int är mannen underdånig?
Jag vill då inte ha detta sätt som ett sätt att Leva i min värld.......jag vill det ska ske mer i samråd mellan två parter.
 
 

Ska det vara så...........

.........svårt för folk att vara ärliga o mod att vara sig själva?
Jag kan 'bara' gå till mig själv ;) vad jag törs o inte.........för även jag undviker saker.
Mitt bekymmer är väl att jag säger-gör-visar mer än vad de flesta gör....
'Ok, så här är Jag..........passar det inte? Hej då.....'
Så känner jag, varför ska jag begränsa mig för att det inte passar andra?
OM jag vill gå i stövlar, så må väl jag få göra det....om jag anser det är fel att folk tigger, låt mig få göra det med.
Vi har väl åsikts frihet i Sverige -så länge det inte är person angrepp.....
Låt mig få hata långhåriga män, om jag vill det.......
Nä i dagens PK Sverige har det -i välmening- slagit bakut.
Sitter det en tiggare i vägen så får jag inte be denne att flytta.......då denne kan kränkas o det inte är min mark så har denne rätt...
 
Jag har åxå funderat på de som tar självmord -varför.........
De anhöriga kan ibland inte förstå varför. Då de har jobb sambo inga beroende bekymmer eller nåt -så helt plötsligt tar de Livet av sig..........
Kan det vara så att de inte kan -för de får- lev det Liv de vill?
Jag har stött på några fall där de bara, helt plötsligt, tagit Livet av sig. Jag menar det inte är någon tillfällig sinnesförvirring som många säger -utan att de helt enkelt inte kan vara den de är. Att de känner de måste Leva efter andras värderingar o sätt att Leva..........
 
Jag kör HD, men slår inte folk i huvet för att de kör riskokare -även om jag kan hävda min Hojj är en Riktig o deras sämre :) men med glimten i ögat...
För var o en må ju få göra det val som passar dem....d.vs vill de inte lägga så stor summa på ett fordon eller de varken vill eller kan meka, köp en jappsare då. Denne blir ingen sämre person för det...
Sen om jag hellre åker ihop med andra som har HD, det kan ha andra orsaker. De vet kanske vad som felas OM det händer nått eler har ett råd/tips för mig att pimpa upp Hojjen eller hur jag kan förbättra....mot att åka med de som inget förstår o kan om hojjar......
 
Ingen är sämre än nån annan för att de gör andra val än mina, för jag gör det jag vill o gillar o de gör sina Val.
Har vi däremot saker som övernsstämmer så har vi mer at prata om o att hjälpa varandra -helt logiskt. Men det är fel av mig att fördömma andra för deras val.
 
Att jag t.ex bor där jag gör driver ett företag som inte går så bra -det är ju mitt Val.....
JAG vill göra det o bo här, så varför ska det störa andra? Jag lägger mig inte i deras val av partner, jobb eller hur/var de bor......är de trevliga så kan vi umgås ändå......
 
Köp vilken hund ni vill -så länge den är kopplad o inte ger sig på andra människor o hundar.
 
Lite förenklat så tycker jag att ALLA kan få leva det Liv de vill -så länge det inte påverkar andra........
 
Ska det vara så svårt?
 

Att en del människor är..................

........så in i h-e smart fascinerar mig...
TYänk den som kom på att konstuera tvättmaskinen. Jag menar från att sitta o skrubba kläderna på ett bräde till att lägga dem i en trumma med hål i -det är rätt stora skillnader o inte närbesläktat typ.
Diskmaskinen är av lägre rang i uppfinnerikedom -jag menar: hett vatten, högt tryck o fettlösande medel.klart !
Men att lura ut denna om väg att genom centrifugalkraften att kunna slunga ut skiten -visserligen med lösningsmedel, som blivit av tvättmedlet- ur det med att låta högfart, hål i trumman kunna få lorten o släppa o fara bort.........fascinerande...
En sån 'enkel' sak som gör vår vardag så mkt bättre.........
 
Vatten o avlopp. att slippa hämta i hink från brunn o att inte behöva gå bakom knuten på utedasset.....eller dammsugaren.......vardags saker vi inte uppskattar utan ser dem som en naturlighet...
 
Vi har det rätt så bra vi som är födda i Sverige -men värdesätter inte det så mkt som vi borde göra.........
Vi får rösta på vilket parti vi vill, gå vart vi vill -i princip- o at ha förhållande med vem vi vill, en natt elller ett Liv..
Det är val vi kan ,o får, göra själva.........kravet är 'bara' att vara produktiv o att levera varor eller tjänster..
Sen om vissa av oss -däribland jag- hellre vill ha ett mer anarkastiskt samhälle där det är mkt friare än vad vi har idag -det är en annan sak :)
Där man får dra till Dårar som ingenting förstår.......
 
Vi borde vara mer tacksamma, utan att behöva ge bort det som våra förfäder anordnat o jobbat för att vi ska få det vi nu har.......
Ok att dela med oss o hjälpa -det ställer jag upp på. Inte att ge bort för mkt...
Jag tror att de som byggt upp detta gjorde det för oss iaf, o inte åt dem från andra världsdelar.

Jag blir så..............

...........jävla matt bara......då jag vill göra annat än vad jag måste.
Det går bort dagar utan jag lixom kan eller vill välja...t.ex att följa sonen till sjukhuset -det gör jag gärna. Jag skulle kunna göra det jag får som krav i hans sjukdom, inte pengar för att köpa saker -utan skulle ha må bättre av att få min njure eller nått.....varsågod........
Eller om dotra behöver nått så är det samma sak då -varsågod.........blod plasma eller en lunga.
Att vara på rättegångs muntliga förberedelse inför själva rättegången är heller inget roligt -eller lättsamt.
Jag menar............hur ofta är man i rättegång?
Med allt vad det innebär, att veta vad saker kallas o heter typ. Säger man fel så tas det väl inte upp som man vill typ, kallar det ersättning då det kallas inkomstförlust ....eller nått...
 
Oavsett vad det är så går det bort en dag varje gång.........typ...
Jag vet iunte varför men så blir det. Ska förbereda o packa ihop sen iväg o efter det hemöver, o oftast så ligger det som jag ska besöka en bit bort.......
Jag har saker här hemma som jag har svårt att bli klar med o ännu fler jag inte ens börjat med..........
Det är såå mkt jag borde o litet jag får igenom.
 
Så har det blivit nu :)

RSS 2.0