Att sätta ord som....

..är helt korrekta för en känsla är svårt -ibland.
Jag har det iaf :) som att beskriva det 'sug' jag känner inombords å som INTE stryks av att se hur enkelt Livet är på film. Eller hur kära alla är på film å att de får varan på slutet.
Då Livet absolut inte är så, varken enkelt eller bra.
Då folk kan kliva över lik om de får som de vill eller gör den förtjänsten de tycker själva de har rätt till å är värda.
Denna egoism stör mig. Hur folk är mot andra, inte att hjälpa å bju till -utan att roffa åt sig bara.
Hur det inte blivit som många tänkt sig, då dagens kvinnor gärna är hemma med barnen. Å hur män tar hem kvinnor från utlandet, som fördömms. Även om INGEN vet hur de är mot sina kvinnor från Öst, men belyser -förstärker?- gärna de fall som syns. Men de som inte gör någon illa pratas det inte om........

Då det nya året....

...kommer om et pare månader så blir det en söt/sur period som startar för mig.
Många jag känner säger de vil ha det som jag förunnas -enligt dem- att kunna vara hemma å göra det man vill så. Men då är det deras val, å inte att de är tvingade. Sen får man ingen som helst 'status' i dagens ärbara arbetar samhälle. Utan lite sämre varstans för man inte gör nått.
Jag kan inte släppa ensak jag säkert skrivit om förut -men...........
Att en tjej som blivit våldtagen -som jag föraktar å fördömmer- får lika mkt pengar i sveda å värk som jag fick. Jag som har en konstaterad hjärnskada å därmed inte orkar jobba som vanlit folk. Jag stängs ute från det sociala samspeler medans hon nästa år kan vara som vanligt, nästan. Men efter fler år så begravs det mer medans min j-a skada är kvar å eventuellt påverkar mig mer än för 5 år sen. Då det är mer att lägga in ihårdisken vi bär på å gör det funkar slöare å jobbigare...
Jag finner ingen som helst logik i detta. Eller som rosa bandet kampanjen som bara ökar efterhand, medans den cancer som är vanligast å stora bekymmer för dem som får den -prostatacancer. Nu vet inte jag om nån av dem två är direkt dödliga, men varför är ett bröst mer värt å mer värt satsas på än få pisseriet funka på män?
Det har varit å är ett mkt mer fler tal i stöd å hjälp för bröstcancer. Jag tycker att det inte är någon detalj -men attdet om å om igen bara pratas om å ges bidrag .m.m till det....begriper det inte.
Tänk om det vore tvärtom vilket liv det skulle vara om ojämställdhet osv osv....
Män bryr sig inte å en del kvinnor SÖKER saker att gnälla över.

Helt seriöst...

......så undrar jag verkligen.
I veckan blev jag anmäld å stoppad av en Polisbil. Lite förenklat var det en ambulans som låg typ 1 max 2 sek efter mig en dag då det var plusminus 0 i temperatur, först gjorde jag en test bromsning som var ok -men det känns inget kul å en sån stor bil i 'röven' så jag höll till höger i körbanan för att släppa förbi den. Men den vägrade...istället anmält mig för de trodde jag var berusad eller trött....
MEN att då Polisn har resurser att åka ut -omedelbart- för att möta å ta mig. Som blåste å svara på deras frågor å killen log å önskade mig en god resa....:)
Då harde resurser -eller följande artikel.
http://www.expressen.se/nyheter/1.2606124/19-aring-spelade-for-hogt-i-bilen-far-bota
Eller att ta folk för fortkörning ratt fylla bälte osv.. -vilket jg INTE ifrågasätter utan mer vasd de tänker på....med?
Det finns ett otal fler lagar som man kan ta folk för , tex att lejja elektriker svart (ja nu var vi där igen:))
Men det gör de inte. Antingen för att de inte vill eller kan???
Men att ta den lilla person som kör fordion de klara de av....inte om de måste engagera sig å göra utredning som tar tid å ett tänkande....
För det är väl så? att ALLA lagar skall hållas?

Tänk om det kunde...

...finnas ett piller som var ofarligt men som tog bort min fruktansvärda huvudvärk. Alvedon hjälper inte mk å jag undviker treo då de innehållar ett ämne som gör -eller kan- göra skador på hjärnan. Jag blev informerad om detta efter Olyckan, salicyl syra (liknande:)) kan orsaka effekter man inte vill. Att det är brus, det är inte bra lite enkelt sagt. Men såna här gånger tar jag en sån med för se om det ger sig...icke så är fallet.
Inatt sov jag oroligt å jobbade igår å det kan räcka....vaknar med en Total Bakis Känsla som under dagen bara vuxit -fast jag mest legat å sovit ätit tabletter å frukt. På em då min son kom hit hade jag gjort kaffe å kan därför nu sitta upp iaf. Det oroar mig åxå -mitt kaffe beroende. Jag håller ju på att trappa ner å dricker allt mindre, nu var det ett par dar sen jag drack nått...hos en kund med bulle..:)
Jag har en förståelse för narkomaner som måste ha sin drog för att fungera. Det är som kaffet för mig -men det är dock 'lite' svagare å inte ger de skador på hjärnan som narkotikan ger.
Men själva grund behovet -man måste ha för att funka.....
Om jag inte hade mina arvingar spela det ingen roll, men nu har jag dem å gör allt vad jag kan för att de inte skall avstå för saker de vill göra -ALLT. Så jag löser att de kan åka iväg ikväll tex.
Dotras öronvärk är mkt bättre idag men vi har varit hemma iaf....det är dumt omm an belastar det mer tror jag. Bättre vänta tills ho är helt ok lixom, annaras tar det väl bara om........
Nu är det om å påklädning med deras Halloween grejjor..
Så får de vara där å jag kan vila........
Så min j-a svaghet skall inte påverka dem så mkt.....

Ett sätt att skapa....

...ett förtroende kan götras på olika vis.
Har man en blogg så lägger man inte ut alla kommentarer som inte passar.
Jag skrev på en komunalråpds blogg -men den kommentaren blev aldrig i etern.:)
Tror nu denne att nmitt förtroende ökar då det väljs ut vad som skrivs?
Jag var öppen med namn å hela kittet, å står för de jag tycker -men det spelar ingen roll.
Jag vet jag gnäller mkt här, men det är min ventil -vill inte gnälla för de jag träffar -alla två :)
Det är väl det jag är mest rädd för hur det blir nästa år då min timeoute skall genomföras...
Jag vet jag har å göra så det räcker men det sociala...hm.......
Men det blir å är som vanlit, de jag träffar får jag åka till å höra av mig till å har tröttnat så det....
Nu är det natta å dotra mi har öron ont å är hemma imåra....

Jag vet jag borde göra saker som.....

...andra gör. Meb vill inte, vill göra det på Mitt vis :)
Det kan förklara den tomhet som omfamnar mig. Jag tänkte ett år jag skulle skriva upp på de som besökte Mörtåa, men sklutade då jag bara blev deppig.
Sen har jag lixom altid en förhoppning -lägnst där inom mig -at det vänder snart. Men jobb, vänner m.m. men inser att det kommer aldrig göra det.
Det är bra åp sitt vis -enkelt hojja iväg i sommar å bo i tält så....
Får se vart jag hamnar :)
Har några 'mål' iaf , Småland tex att hälsa på bekanta där, dt är lagomt långt botr för min Harley :)
Jag har förstått att det finns det som förvånas jag bor här ute på landet å att jag är själv. Jag 'känner' vad de tänker å kan ibland få hintar om att jag gör nått som tjejer inte vill å då lämnar de mig.
Jag vet inte vilka erfarenheter å visiioner de har  ;) men jag vet hur jag är iaf.
Det är väl det som är tokit kanske, ingen vill ha en mes som bara vill vara snäll. Nä man ska varr ute med polare supa å strula lixom. Såg på värsta pojkvänner -tror jag det hette- de super knullar runt å är otrevliga -å tjejerna stannar !! De accepterar vad de gör å hur de är tom är kvar i ett sånt förhållande.
Nu skriver jag inte om typ två tre st, vet det är mer å mer ok lixom.
Läste ett inlägg på fejjan som jag log åt. Att männen utvecklas å närmar sig kvinnan å blir mer ödmjuk medans kvinnan INTE utvecklas å vill ha neandertalare :)
Fann det roande iaf.
Snart sitter man här en gamling solo å barna långtborta, då skall jag fan imig mest dricka mjöd å röka flugsvamp å bara vara :)

Hur är det med....

........ att våra förtroende samt andra yrken i samhället -kan de 'välja' vad de vill jobba med?
Att välja tex för en Polis att inte se allt eller ta nån för minsta lilla sak.
Är inte tanken att Lagen skall vara lika för alla, ALLA lagar.
Ska inte Alla Lagar efterlevas å följas?..................hm
Varför funkar inte det så?
Eller politiker som kan välja vad de vill jobba med.......fast det är så klart bättre om nån tar en sak som ligger dem om hjärtat.
Fast de saker som Ingen finner intressant...blir de bara liggande då?
Pånåttsätt så försöker jag att annamma hur det fungerar i samhället. Men har upptäckt fler å fler saker som inte är lika för alla eller saker som borde skötas på ett rättvisare sätt.
Föreningar å partier som endast lyfter fram sina egna -partners släktingar osv.
Tror fan det att invandrare inte kan komma in i detta stängda sinnenas land.
Att vi endast jobbar för eget intresse å sina egna inte de 'andra'.
Jag har försökt om å om å om igen, i föreningar, företag, Ragunda Kommun tex men mötts av 0=noll=nada=inget intresse... inte ens fått frågan -om det inte gällt pengar som alla vill ha.
Jag tror inte att folk mår bättre av denna isolering som pågår nu. Bara umgås inomj familj å företag, att INTE , under några som helst omständigheter släppa in nya krafter å ideer....
Men vi är i grund å botten ett flock djur -för djur är vi , innerst inne...

Att stycka älgkött ger...

..mig mkt tid att lyssna på radion -på gott å ont. Först var det Annika som intervjuade Helena som regiserar en teater pjäs å de kom på tal om att Helena själv spelat teater -med en '..som Du Annika känner väl, Torsten Flink...' å hon höll med. Men grejjen att de är pinnsvägerskor å frågar varandra -de som tydfligen könner varann rätt bra så. Så berättar Helena att det är skojj å prova å hur rolit det är.
Kan de välja jobb efter hur skojj det är? vem mer kan göra det i sitt yrkesval av vanliga arbetare?...
Sen att de pånåvis umgås de å bära fram varandra i media.....
hur konstit det känns...då dt finns ett otalö fler som jobbar med liknande som inte får ett pip om det i radion...
Man skall ligga med eller känna rätt personer -det är helt klart.
Sen blir det et program av Lantz som ältar att Reinfeldt sagt han åkt tyunnelbana tydligen -och..........
Vem fan bryr sig om det är tunnel banan eller pendel tåg ovan jord, men ett sätt för dem att slå tillbax då Ljugholt fått på pälsen då han -helt klart- sökt å fått bidragf till sitt å sin sambos boende i sthlm. Det är ju synd om dem som inte har så hög lön, de måste ju få bidrag. Jag blev nekad då jag bor i hus med exxet fick då hon bodde i lgh...
Så j-a tröttsamt höra om dessa pettitesser, Ljugholt har gjort fel -bara betala igen.punkt
Reinfeldt må få säga han åkt kollektiv oavsett hur mkt å vad, nångång borde även han gjort det -släpp det för f-n.
Sen en moderat kvinna i Östersund som skall sluta alla sina uppdrag då en sosse fäktat till henne med ett litet kollegeblock på axeln. Stackars kvinna -blev det ambulans? snälla nån. vad är det frågan om?
Eller får hon pension tills hon dör nu då hon må sluta med sina politiska uppdrag pga av denna oerhörda misshandel?
Jag blir så oerhört matt på vilka j-a gnäll kärringar de är de i våra topp styrda samhälle, våra valda.
Sandlåde nivå åp hela skiten
Ta tag i probelem ni ska jobba med istället...

Skojj å se att....

....de jag känner får träffa folk hemifrån å att de ser fram emot det lixom. Sådär 'skojj att ses' tillfälle, undrar hur det skulle kännas?.hm...mä ingen mening å tämka på det. Ska jag se nån må jag åka dit å höra av mig innan å be om det...
Det är ju så det blivit, när man inte har nån j-a stutas i samhället finns man inte.
Som att se å höra hur j-a kära deär härs å tvärs....å jag undrar ju men vet att den bussen har gått.
Så enkelt är det... så nada jobb å nada partner...hm vad att göra då?
Ja vad skulle Du göra?..............

Veckan har gått å....

...helgen är här. Nu först med kött styckning av två halvor -eller en är klar å den andra snart klar...
Fest imåra å äta gott så. Annasra är det rätt snålt med det sociala -å jag låter dem vara...
Håller på att slå i den sista spiken med skilsmässan nu....så dt är över iaf -det med...
Får se vad kvällen ger å hur det blir i helgen....men först kött sen kött sen litet kött :)
Men man har tur att få det man nu har å får tag i, men billit är det fan inte. Men jag vet vad barnen får i siog å att det är naturligt å inte manupilerat så.
Sen är det mkt med jakten som är roligt, jag gruvar mig litet att åka dit. Men det kännas tomt då man far därifrån -eller det blir tomt.........
Kompisar, skratt å en massa lögner förgyller hösten rejält :)

Nattens drömmar ger....

...tolkningar av dagen å Livet säger de.
Nu har jag upplevt samt drömt om det -igen.
En tjej jag träffade -inte förhållande eller umgåtts så intimt utan mest lärt känna å börjat tycka om henne. Träffade henne då hon inte var nykter men vi prata litet å gick å fika efter hon deklarerat att det var mig hon gillade å ville vara med. Iaf under den stunden vi satt å prata å fikade ser hon nån hon vill hälsa på. Går dit å försvinner med honom.....
Så har det hänt igen......å hur j-a sårad man blir. Jag försöker skaka av mig det men nu har mina drömmar börjat ge mig dessa händelser.... träffar nån gillar så drar de å kommer igen välfyllda å leende....
Jag må vara en känslig man i just den här frågan, då det händer både IRL å i drömmen. I drömmen för det är min rädsla som startas av händelser lixom.
Så undrar man varför det blir sådär.............
Inte alla men om dt händer en gång vart tionde år är det tillräckligt för att störa mitt inre...
Nu finns det två vägar det kan ta -uppåt å jag blir elakare eller neråt å jag blir ännu mesigare :) enkelt sagt.
Jag vill bara andra för väl å hamnar i såna här situationer.....
Man borde vara som män brukar vara, supa å¨klappa till dem som retar en å bara skiter i vad de tycker......men svårt vara mot sin natur.
Nu är det som det är, går inte förändra det som hänt redan -utan får fokusera på framtiden.........pånåvis :)

Jag skulle kunna skriva...

....mkt mer här. Saker som jag tycker/tänker/ser å hör, saker som får mig att fundera efter.
Undrar om Allt har en mening eller om Inget har det -eller nått mittimellan..:)
En del saker hämder å sker av en anledning medans andra bara blir -utan nån egentlig tanke bakon. Allt vi människor för får -eller ska- vi stå för. Om jag tex klappar till nån är det svårt att ursäkta å skylle pånån annan. Sen de i de högre kretsarna säger åt nån att lappa till nån är de förståss oskyldiga...å svåtr bevisa vad de sage eller menade.
Se på Ljugholt som inte hade den blekaste aning om bostaden han fått bidrag för, nu blir det väl så att han må betala igen ca 160 000:- vilket hag gör åp två. tre månads löner, vilka de ha repesenterar -arbetarna kanappast kan göra på ett par år ens......hmm..
Ok visst ska de ha bra lön, men resor bostäderm m.m. utöver lönen verkar konstigt. Då vanligt folk hara endast sin lön. Fast bostads bidrag å barnbidrag om man är kvinna -det är klart det får man....
Då mina barns mor flytta fick hon bostads bidrag -men inte jag, för jag bodde i hus å hon i lgh. Lite konstigt men så var -är?- reglerna då....
Nä jag ska klara mig att jobba året ut nu, sen blir det inte mer på ett tag. Har junte råd å ork bara.
Livet fotrsätter å man undrar ju vad som händer sen.
Då jag hör folk säga att i nästa Liv skall de ditt å datt, så blir jag lessen. Vad lessna de skall bli då de inser det inte finns nått mer.....eller så känner de mest ingenting då det -mest trolit- bara svartnar å man försvinner.
Det som är bra att folk hoppas å tror på ett nästa Liv är att de tar det lugnare i det Liv de har nu...
Annars skulle det bli kaos, då den starke klarar sig bäst. Å inte starka kvinnor med bra psyke å bra kassa -utan de som klarar av att slå ihjäl den som hotar dem...
För så skulle de bli om alla insåg att vi haer bara ett Liv en gång -kaos med endast det primära att tilfrdställa, värme å mat...
Det är väl den största fördelen med religion. Att de håller sig besinnade å inte tar det man kommer åt. Nu har religionerna skapat det samhälls sytem vi har idag, men om allt genomskådas är det svårt att behålla.
Även om man idag inte tror så gör man som alla andra fru/man, barn, hund, volvo, förort å villa -typ.
Mot att ifrågasätta hur det är å varför, varför vissa är värda litet mer än andra.
Så låt det vara som dt är, låt folk vara som de är........

Ibland får jag den känslan av.........

.vanmakt att jag är där jag är.
Helt j-a off att kunna utveckla mitt yrkesliv å mig själv i den omfattning jag hade tänkt mig. Hur mitt yrkes liv samt sociala umgänge skulle vara.
Ett jobb jag verkligen trivs med å folk jag älskar att träffa....nya dagligen.
Nu sitter man här, fast å fastställt vad mitt yrkesliv är vätr å hur mkt jag förtjänas få. Oavsett vad jag VILL å kan, den situationen önskar jag INGEN. Att få tacka å ta emot bra, när man vil så mkt mer...
Även det sociala som jag tycker jag hjar försökt hälsa på folk i närheten. Men åker inte jag så blir det inte ett j-a dugg -men det är väl lika långt för mig som för dem. Nu har jag större behov å står lite lägre på samhälls stegen å far inte jag blir det just det -ingenting..........
Den tid då man hade många att umgås med å som vuille ha med en är det inte många kvar av.
Fast det intygar bara de som jag älskat å de som dragit att de inte hade nått att förlora mer än Pehr....
Jag gillar jobba å umgås men vill inte jobba för att få umgås.....tills jobbet är klart....
Så, nu har den bittre mannen i Mörtåa gnällt igen..:)

Hur vore det om....

...........folk vore mer ödmjuka å vänliga?
Varför skall det hela tiden göras sarkasmiska kommentarer till andra?
Det blir såå j-a dålig stämning lixom.
Om man försökte se det från den bra sidan...'jaså du kan inte,tråkit, men det tar vi senare..' mot att buttert konstatera '....nähä det var inte oväntat.....jag hade inte trott annat heller...'
Om Alla vore vänligare så skulle no kännas bättre -Livet alltså.
Ok jag är väl heler inte alltid på topp, men undviker ge andra dåligt samvete eller att trycka ner dem . Men det har jag tagit förut :)
Nu är det andra saker att ta tag i...å lösa -hur det vet man inte men det brukar ordna sig till slut.

Såg på teve imorse och...

...blir såååååå trött på att höra hur jobit kändisarna har det eller haft det.
De vet inte hur vanligt folk har det -lite förenklat sagt....skrivet :)
De pratar om prestations behov för att bli bekräftad å går in i väggen/panik ångest eller vad det nu kallas.....när folk måste prestera mkt -mer?- för att få lön å klara sig å inte kan sluta jobba bara. Då kändisarna kan eller vara på psyket tills de tar in dem...bara man träffar 'rätt' läker efter träffat 15 st innan. Till slut finner de nog nån...
Jag vet inte hur jag skall förklara hur illa jag tycker det är. Jag har bekanta som mår hur dåligt som helst å de 'bara' preppar i dem piller å byter sort tills allt är ok -vilket kan var bra en övergångstid. Varför är det inte så för de som gjort det val av arbete -att stå på scen?
Att ge dem piller med å ha dem på sjukhuset, och byta piller åt dem med..........
Vad gör den skillnaden på folk å folk -eller får de piller men säger inte. Men går ut med böcker -som de promotar å vill sälja av- där de berättar 'allt'. Men ingen pratar om medicineringen -får de ingen utan satsas på ett annat sätt. Hur olkar vanliga piller ätande svenskar det? Om kändisen XX gör ditt å datt UTAN att ta medicin men de själva måste. Känner de sig inte sjukare då?
Eller får kändisarna piller men säger inget -vilken skev bil de ger ut. Då de går ut med 'allt'. Falskt är det isåfall, sen att de inte pratar om det skall de inte gå med 'allt' å prata alls.
Det ger en så skev bild....
Nä var ärliga eller håll käften -lite förenklat sa...skrivet.
Det förskönas till deras fördel annars blir det nog ingen intervju. De som lever i en sago värld -enligt dem själva- å då inte vet hur folk har det i sina Liv.
Det var en som sade : Vi är jämlika men vissaär lite mer jämlika än andra.
Jag tänke då på kändisar å politiker, som tror sig vara för lite mer än andra....

Jag läste i...

..expressen en 'rolig' sak.
http://www.expressen.se/nyheter/1.2587638/eu-prostituerade-far-jobba-i-sverige
Hur skall detta tolkas?
Att det är ok att tjejer från tex baltikum kan åka hit å hora litet -vilken marknad !! Då inte svenska horor får sälja sig :)
Vad är nästa steg?
Att det är ok för män att spöa sina fruar om de är från ett EU land där det är ok?
Snälla nån...kan INGEN vettig människa stoppa detta spektakel EU har åstadkommit?
Jag vet det har varit diskussioner om elektriker med i Sverige. Där svensk lag kräver behörighet som det inte är krav på tex Litauien. Så de får åka hit å koppla lagligt..problemet är att svenska försäkrings bolag kräver lagen efterföljs. Men de ersätter inte då det är den behöriges försäkring som skall täcka utgifter av elskador. Är det då en från Litauien blir det komplicerat..
Oavsett så måste även dessa politiker i EU staterna börja använda insidan av sitt keps bärar organ..:).
Att den lag som står i det land som arbete skall utföras så skall landets lagar efterföljas, INTE beroende på vart den som gör jobbet kommer ifrån -hora som elektriker..:)
Allvarligt.

Festen i...

..lördas var helbra. Lagomt med fylla å trevligt folk med god mat å nya 'kamper' -lekar med tävlan lixom.... Jag som är så otränad har ont i kroppen idag iaf :)
Lärde känna flera trevliga som om dit, hoppas jag får träffa den fler ggr.
Jag blir mer å mer sugen att gå på Bäckedal !! kurs om skinnhantering, bekymret är att det är fyra veckor....
Vi får se vad Pehr hittar på..:)
Sen kvällen förflutit och det var sängdags å rätt svalt ute så blev det inte så många kvar, jag å fem tjejer skulle sova över :) å för att få det varmt å ligga nära elden så dela jag bädd med en jag säkert surrade öronen av tills hon somnade :) (svimmade?)
Sen låg jag mest vaken å hade svårt sova, tror det berodde på jag vaknade på morronen med total huvve värk å låg å sov bort den med hjälp av vatten å kaffe. Så jag klev opp titt som tätt å eldade under nattens kyla...tills en sade ifrån att det var så ljust då jag eldade å att elden lät !! så hon ville inte jag skulle elda då alla hade sovsäckar ;) Jag tyckte det var lite tokit, men slutade elda iaf..:)
Sen på morron var det lugn start på dagen å vi vakna var å en i sitt tempo. Å att börja dan med pinnbröd smör å vischyvatten är toppen att sitta å mumsa i sig vid eldens lukt å värme..;)
Sen plockade vi ihop å städade av -hoppas det blev ok. Jag gjorde åxå klar luftkanalen inför vintern, inte toppenbra utseende mässit men ok tillfällit över vintern bara..
Jag känner jag trivs mer å mer där, har fått ett uppdrag med att vara 'hus ansvarig' vilket jag verkligen gillar. Kan ju 'jobba' då jag är där å törs mer då jag är en av dem som betsämmer :)
Har fler å mer ideer iaf....
Nu skall jag mest återhämta mig å lura ut vad som står näst på 'listan' där..:)

Ikväll är det dags...

...för en vikinga fest igen, höst blot. Undrar om nån reagerar på att askan är bort tagen ? :)
Annars har jag vaknat med det som jag kände igår kom krypande -migrän, eller vad jag nu skall kalla det. Får så j-a ont i huvet just där jag har mitt blåmärke i huvet :) Jag vill bara kräkas å gör endast det jag måste....att gå på toa är ett stort 'uppdrag' :) de pratas om pipseende, nu snackar vi sugrör....)
Skulle det ligga fem halshuggna personer å en miljon i kontanter åp golvet skulle jag bara kliva över utan att registrera vad et var för något, som en autopilot går jag dit jag skall...
Så festen ikväll blir väldigt avslappnad å lugn, för dit vill jag. Jag menar bloten är det tre, fyra per år. Å jag har kurerat mig med sömn vaten å mera sömn, måste dock ligga åp et visst sätt lixom, på höger sia...
Sen opp å gjorde mig litet kaffe å opp å sov mer sen i med kaffet å mera vatten....har kommit upp nu iaf :)
Då jag ligger sådär vill jag inte finnas, bara vara å höra nått som låter i bakrunden -radion eller teven, nån sorts trygghet kan tänka...
Men det får INTE vara intressant då kan jag inte sluta engagera mig :) nyfiken å vetgirig..
Nu är det bättre å far straxt iväg...

De ögonblick som jag....

...tvivlar eller tvekar är inte så många å ofta. Men nu på senare tid har det blivit rätt ofta. Har lixom inget som binder mig nånstans så, jo barna förståss men inget annat. Jag kan komma å gå litet som jag vill -å ingen bryr sig lixom. Jag åker dit jag vil just den stund jag vill bara.
Jag har en del saker jag känner jag måste sköta -jobbet, men får som svårare å svårare med det ...åxå.
Jag har ju bestämmt att lägga firman på is nästa år, har inte råd att jobba mer lixom. Sen att min ork har avtagit avsevärt, jag funderar på om jag åldras tidigare än vad jag borde gjort... Jag menar jag har dålig ork innan å bättre blir det inte av att åren kommer å går, sen att jag blir besviken om å om å om ...igen -gör det inte lättare..
Då tänker jag ett ögonblick på att det är mig det är fel på lixom, fast jag tycker jag försöker anpassa å inte sälja mig eller att hjälpa till etc. Så nånstans på nått j-a sätt gör jag fel.......
Saker jag lagt bakom mig dras upp igen -å inte av mig :) utan andra som vill... fast jag får höra om å om igen att jag 'fastnar' i saker lixom. Visst kan det vara så, men då de andra har sagt sitt är det klart -för dem, inte för mig... Men jag orkar inte ens ta det heller nu mer....
På nåttsätt är jag fel person på fel plast -varje gång, hela tiden. För långhårig nångång, för gammal nångång, för lång nångång för svensk nångång, för mesig nångång å elak nästa....finner inte mitt yin/yang ... min balans.
Den finns bara inte, eller kommer, eller skapas..........
Jag lär känna folk jag tycker synd om som vill låna pengar -å jag lånar ut å vips!! så är de borta, jag är inte rädd att pengarna försvinner mer lessen på att de drar....
Det går nå teve program ikväll, fest sok å föräldrar heter det -eler liknande, Några ungdommar som blir bjudna på en resaå festar å nån i gruppen dennes föräldrar ser vad de gör å är där med -i smyg. Så.....ta en blondinska å hennes tjejkompisar å en blatte å hans kompisar.....konstit? nää tjejens föräldrar oroas åp hur deras dotter gör osv inte killens sonm hyllas för habn super å raggar.. Undrar om de vil deras son skall gifta sig ned en blondinska som gått laget runt?.....knappast, utan det är en ärbar tjej från deras kultur å land. Oskuld å hunsad...
Fast vi i Sverige har det ryktet med, killar som mesra å tjejer som luder...utan att behöva betala.
Jag var själv utomlands för ett antal år sen å stod bredvid ett tjej gäng på 6-8 st å hälften blonda å de prata om hur många å vart deras kvällsknull var ifrån. Men....tillägger  '...det som hänt har stannar här...'
Fräscht !! nä knappast...
Men Mina Barn är inte så, utan Andras Ungar gör så -känns det igen?.......
Jag är den jag är men tänker iaf på hur det är å blir -kanske tänkr för mkt så. Men vill iaf inte lura nån för att få det jag vill, varken i kärlek eller affärer...
Det är väl det som är problemet -att jag är naiv å för ärlig så...å därmed tråkig, tror de :)
Jag skulle utan att tveka skänka min son/dotter min lever om deras inte funka å min var till hjälp. Som de jag har som mina vänner, går i eld å lågor om det skulle behövas. Men........ingen har bett om det  ;) eller kommer heller -är glad om de ringer å grattar på min födelse dag...:)

Idag blev det...

...en bra dag så. Först hemma å chattra sen åp jobb å sen en tur me hojjen :)
Sen tog jag å sonen en tur å träffa lite folk, Han gillar det åxå....tror jag  :)
Nu ikväll blir det lugnt, se nån film å jag har lite ideer :)
Nu finns den filmen inte på dvd heller..;( men jag har den på video -må nog införskaffa en sån där som kopierar från video till dvd. Har så många åp video att det vore bra få in dem på dvd...
Sen har jag köpt en som spelar in vinyl LP till hårddisk å då kan brännas till cd -ser fram emot göra det...snart :, skall bara:)
Har nån som inte finns på cd å nån som jag vill köra över så bilen kan fyllas med dessa ljuva toner.
Så det blir genom gång av mina vinyl å läggas in på hårddisken sen då
för att sen kunna pååpas i bilen...bla..
jag vet det finns många bra som inte är möjliga få tag i..men som är kanon bra. Tex ZZ Top 'Tejas' den har mkt bättre ljud på Lpn än cdn, då dt är eko m.m tilllagt så..
Nu är det Monopol dags här i Mörtåa.....:) barna vill sååå gärna...så nu blir det spela av..

Söndagens nöjje var....

...att åka på film, jag å barnen. På vägen dit var det musik å prat en hel del. Towa undrade vilka min tre önskingar vore om jag fick önska fritt. Långtå friskt Liv var en, fred åp jorde en annan, sen att folk vore vänliga mot varann det var mina tre. Hennes att alla var snälla, fred åp jorden å den tredje lite svår reda ut..:)
Men Holger var mer klar åp vad han önskade sig -en familj........sen var det inte så noga tyckte han han, men mamma å pappa å Towa -det bville han ha.........
Jag blev rätt chockad så då det för det första var så länge sen deras mor drog å hur j-a omöjligt det ser ut å är idag...men trots det var det som han önskade mest...än tex fred åp jorden som han hört oss säga.......
Sen såg vi filmen som var i 4 D, 3D å lukt kort :)
Sen ringde vi Petra å åt lunch med henne innan vi for hem å spela monopol -igen....fast det är en annan stämning då vi spelar nu mot förut -pånåvis. Jag var tröttare å koptrare stubin sen har Towa lite ideer om hur å vad hon skal göra samtidigt så lite stökit blev det, men ingen större fara.
Sen var det älgkalv gryta å bulgur å hem skjussning av Petra. För att sen fara hem å duscham det är skola idag å nya ta inför hösten..
Snart är det oktober jkakt å båda barna vill med å jaga....så jag får lösa det pånåvis....
Annars har jag tagit tag i mina jobb jag må slutföra -har skött det dålit nu över sommarn......å skall knyta ihop säcken för nästa år.

Jag som så många fler...

...blir ofta förvånade hur Livet utvecklas å vilken väg det tar....
Jag tycker själv jag försöker att vara vänlig å tillgoda se andra människor... ok vill jag nåttt säger jag det, men driver inte det till sin yttersta spets. Men jag finner att folk runtikring inte är eller tänker så...
Antingen betsämmer de vad jag tycker å vill eller så ska jag tryckas ner...oavsett vilken effekt det får eller anledningen.
Nu har jag det ok iaf -på mitt sätt i min värld...jag gör saker jag tycker om å med andra som gillar samma saker. Så jag har både göra å aktiviteter...men de som jag trott å hoppats på gör 180 graders vändningar å jag inte vet varför eler får svar på det heller.
Så.......jag söker nya vägar å bekantskaper så...
Men visst undrar jag -vad gör jag för fel eller vilken person är jag..........
Jag försår mer å mer att jag inte är någon enkel å lätt person att umgås med, då det dropar av en efter en å nya tillkommer -ett tag...:)
Jag blir tröttare å tröttare -får mindre å mindre tålamod. Blir mer å mer rak åp sak -inte bara kritik utan även de som gör nått bra ...tror jag iaf :)
Oavsett så kommer jag att stänga dörr efter dörr så...........bara så ni vet :)

RSS 2.0